"Eclipse" -Kärlek med bett

Eclipse | 2010-06-30 | 13:26:00 Kommentera här :) » 0 st

Såhär skriver Aftonbladet om Eclipse och om jag inte har fel så har den ett bi mer än New Moon och det är alltid nåt :)


Eclipse” – Kärlek med bett

 

En bit in i den tredje filmen i ”Twilight”-sagan ser det för en gångs skull ut som att alla ska få precis som de vill.
För Bella handlar det om att få ligga med sin kille Edward. För Jacob om att på allvar profilera sig som ett pojkvänsalternativ. Och för oss i publiken att få en fungerande film om den här kärlekskvalande triangeln. För till skillnad från den förra filmen i serien, ”New Moon”, som var ett präktigt haveri, lyckas ”Eclipse” faktiskt både vara lite skrämmande och göra Bellas kommande livsval – ska hon bli omvandlad till en vampyr eller förbli mänsklig – lite intressant.

 

Den nya regissören David Slade har gjutit ny energi i det här projektet och framförallt rensat bort nästan all den ofrivilliga komik som omgärdade de känsloladdade scenerna i förra filmen. Nu blir det mer i linje med regissören Catherine Hardwickes fina tonårsskildring i den första filmen, ”Twilight”. Men framförallt har Slade, som har skapliga vampyrrullen ”30 days of night” och ruggiga dramat ”Hard candy” med Ellen Page i bagaget, lyckats skapa lite spänning och dramatik. Ja, tillsatt lite bett i denna tidigare så blodfattiga filmserie. Det är ju trots allt bestialiska vampyrer det ytligt sett handlar om här. Och en del varulvar då.
Men aldrig får man vara riktigt glad.

 

För Edward släpper inte till (inte utan giftermål i alla fall) och hur mycket Jacob än flexar sin bara bringa så är och förblir Bella (nästan) helt trogen sin Edward.
Och som film är ”Eclipse” visserligen på ”Twilight”-skalan en höjdare.
Enskilda scener fungerar riktigt bra, speciellt de där Bella har helt vanlig tonårsdialog med sina föräldrar. Och den tidigare enbart irriterande Taylor Lautner får fördjupa sin Jacob en smula, vilket behövs för att göra honom begriplig.

 

Men det finns ett stort problem. Grundpremissen i ”Eclipse” är att rädda Bella – död eller levande. Hon måste skyddas från det genomonda gäng av ”newborns”, extra blodtörstiga vampyrer, som har henne på kornet. Ett uppdrag som både Edward och Jacob tar på sig utan att tveka. Deras motvilliga allians för att skydda sin älskade är kanske många tjejers ultimata fantasi – tänk att ha två hunkar som slåss för en – men jag tycker bara det känns provocerande mossigt. Och då har jag inte ens börjat prata om antisexbudskapet, som den här gången inte kan missuppfattas: utan ring på fingret blir det inget. Punkt.
Ja, ja, detta är något som ältats fram och tillbaka sedan ”Twilights” begynnelse och är tydligen inget som bekymrar fansen.
Och de är, som bekant, många.

Källa

Kristen Stewart On Live With Regis & Kelly

Tv Shows | 2010-06-29 | 19:47:00 Kommentera här :) » 0 st

Idag var Kristen Stewart på On Live With Regis & Kelly och där var Taylor Lautner igår ^^ En mycket bra Tv show tycker jag och Kristen såg strålande ut i sin nya frisyr och sin fina klänning. Hon var där för att promota Eclipse och de pratar också lite om hennes kommande film On the Road :)

Hope you like it!

Källa

Ashley Greene & Kellan Lutz Women’s Health Magazine

Photo Shoots | 2010-06-28 | 14:20:00 Kommentera här :) » 0 st

Här kommer Photo outtakes från Women’s Health Magazine som Ashley Greene och Kellan Lutz var med i. Tror inte jag ´har visat de här bilderna innan, jag tcker de är superfina! Kellan och Ashley är så söta tillsammans tycker jag :)

Taylor Lautner The Today Show

Tv Shows | 2010-06-28 | 08:45:00 Kommentera här :) » 0 st

Taylor Lautner var med på The Today Show för att promota The Twilight Saga Eclipse den 28e juni. Programledaren var Matt Lauer  och de pratar om Eclipse och Taylor säger att det är hans favorit film och bok. Han pratar också om fansen och jag tycker att det var en härlig intervju :D

På slutet pratar han om att det är viktigt att han får vara vanlig tonåring och inte bara skådespelare, även han har saker han måste hjälpa till med hemma.

Kramar B <3

 

Källa

Robert Pattinson & Kristen Stewart skriver autografer på Fan Art

Eclipse | 2010-06-27 | 19:16:00 Kommentera här :) » 0 st

Ett mycket talagnfullt fan var på Eclipse premiären och hon hade med sig stor tavla som hon hade gjort på Edward och Bella. Robert Pattinson och Kristen Stewart signerade båda två den superfina tavlan. Verkligen roligt för tjejen som hade gjort den att ha deras autografer på :D

 

Källa

Eclipse Världspremiären Los Angeles

Eclipse | 2010-06-25 | 09:18:00 Kommentera här :) » 0 st

Inatt hälls världspremiären av Eclipse o Los Angeles och det finns en massa bilder från röda mattan! Här kommer en liten bildbomb ^^

.

Stephenie Meyer var på plats :)

 

Vår trio Robert Pattinson (Edward), Kristen Stewart (Bella) och Taylor Lautner (Jacob) var också på plats bland fansen (:

 

Alex Meraz var på plats och han spelar Paul.

 

Nikki Reed (Rosalie) och Elizabeth Reaser (Esme) var superfina!

 

Kellan Lutz som epslar Emmett och Ashley Greene som spelar Alice och ser ni fansen i bakgrunden?

 

Dakota Fanning som spelar Bad Vamp Jane var också på premiären :)

 

 

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Här ser vi the humans Christian Serratos som spelar Angela Weber, Michael Welch spelar Mike, Justin Chon som spelar Eric hade färgat håret och Anna Kendrick som spelar Jessica Stanley.

 

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Här kommer lite Wolfpackvi börjar med Tinsel Korey (Emily) , Julia Jones (Leah Clearwater), Tyson Houseman (Quil), Gil Birmingham (Jacobs pappa Billy)

 

imagebam.com

BooBoo Stewart som spelar Seth Clearwater tillsammans med sin syster :)

 

x2058cb5dp3

Här kommer lite Bad vamps och längst till vänster har vi Xavier Samuel (Riley), Bryce Dallas Howard (Victoria II), Charlie Bewley (Demitri) och Kristin Prout (Lucy).

 

j1c2dc8

Här kommer mer bad vamps Jodelle Ferland (Bree Tanner), Daniel Cudmore (Felix) och Cameron Bright (Alec).

KällaKälla

Ashley Greene The Today Show

Tv Shows | 2010-06-24 | 11:21:00 Kommentera här :) » 0 st

Ashley Greene var den 22juni med på The Today Show för att promota Eclipse :D Jag tycker att hon gjorde det jättebra och det var kul att att se tycker jag, roligt att de visar Eclipse klipp vid sidan om.

Kramar B <3

 

Källa

Hela The Twilight Saga: Total Eclipse of the Heart

Tv Shows | 2010-06-24 | 09:44:00 Kommentera här :) » 0 st

Här kommer Jimmy Kimmel tv show The Twilight Saga: Total Eclipse of the Heart specialen som sändes på ABC igår kväll i Usa.   Det var många som var med från casten och de ni kommer att se är Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner, Peter Facinelli, Dakota Fanning, Bryce Dallas Howard, Xavier Samuel, Nikki Reed, Ashley Greene, Elizabeth Reaser, Chaske Spencer, Alex Meraz och Julia Jones. De kommer in fler och fler på scenen framför publiken och de svarar på frågor från Jimmy Kimmel och det kommer också frågor från publiken.

Första klippet inleds med ett Eclipse klipp :)

 

Titta och Enjoy :)

Källa

Fans campar för Eclipse röda mattan premiären

Eclipse | 2010-06-23 | 13:20:00 Kommentera här :) » 0 st

Eclipse Premiere Red Carpet Nokia La live movie linesEnorma mängder Twilight Fans har samlats vid Nokia Plaza: LA för att vänta på röda mattan premiären av Eclipse som hålls den 24 juni.Live to wait for the red carpet premiere of Eclipse on June 24th.

 

De kommer visa Eclipse på en storbildsskärm om jag inte har helt fel och det är väldigt många tält på plats :) Vilken stämning det måste vara bland tälten!

 

 

Eclipse Premiere Crowds Camping line red carpet movie

Källa

Video från Twilight Eventet i Stockholm

Events & Promotions | 2010-06-23 | 09:49:00 Kommentera här :) » 1 st

Hittade ett härligt klipp från Twilight eventet som hölls i Stockholm den 21juni. Verkligen kul att se alla glada fans och när man ser detta blir man lite avundsjuk för tänk vilken upplevelse att få vara där. Jag tror att alla som var där fick en upplevelse för livet :D

 

K'lla

Dakota Fanning Jay Leno Show

Tv Shows | 2010-06-23 | 08:43:00 Kommentera här :) » 0 st

Dakota Fanning var med på Jay Leno Show och här kommer två videos från när hon var där :) När Dakota började att vara med i Twilight Sagan så gillade jag inte det så mycket men nu tycker jag att hon är perfekt i rollen som Jane!

 

Källa

9000 skrikande fans Twilight Fan Event Stockholm

Events & Promotions | 2010-06-22 | 20:48:00 Kommentera här :) » 0 st

På aftonbladet fanns också en video från Twilight Fan Eventet och man kan se de 9000skrikande fansen. Vilken häftig upplevelse och det måste ha varit en ganska hög ljudnivå där inne ^^ Riktigt roligt att se denna videon eftersom jag inte hade möjlighet att vara med på riktigt!

 

Källa

Robert Is Bothered by the World Cup

Tv Shows | 2010-06-22 | 20:41:00 Kommentera här :) » 0 st

Nu har jag jobbat klart för idag, har dragit bort en massa brädor som ska bytas sedan har vi hämtat nya som har sågats och nu har jag målat många av dem med grundfärg. Men nu får jag sluta för idag och snart är det dags för lite mat, grillat :)

.

Late Night With Jimmy Fallon gör den lilla "serien" Robert Is Bothered. Denna gången handlar det om att Robert Is Bothered by the World Cup och jag måste säga att det är lite småkul ^^

 

Källa

Bilder från Twilight Fan Eventet

Events & Promotions | 2010-06-22 | 15:34:00 Kommentera här :) » 0 st

Här kommer lite bilder på Kristen Stewart och Tylor Lautner från fan eventet i Stockholm igår :) Kristen hade bytt klänning och jag gillar den första bilden när hon skriver autografer till fansen.

 

014

Källa

Twilight Eventet i Stockholm

Events & Promotions | 2010-06-22 | 09:47:00 Kommentera här :) » 0 st

Jag fick ett mail från en på Tv kanalen Star! och de var i Stockholm på Grand Hotell igår och träffade Kristen Stewart och Taylor Lautner. I mailet står det också att deras intervjuer kommer sändas som kortprogram på Star! och kanal 7. De har lagt upp bilder från eventet på facebook och på twitter och vill ni se dem klicka här: www.twitter.com/startelevision eller www.facebook.com/startelevision

 

Här kommer deras intervjuer och i den första visas lite Eclipse scener.

 

 

Taylor om ”I’m hoter than he is”:

 

Kristen och Taylor om sina svenska fans

Eclipse Cast Jimmy Kimmel Onsdag

Tv Shows | 2010-06-22 | 08:40:00 Kommentera här :) » 0 st

Här kommer en bild på en del av Eclipse casten som kommer att vara med på Jimmy Kimmel imorgon. Mycket cool scen de är på tycker jag, en mystisk känsla och det passar väll Eclipse temat ^^

 

Källa

Kristen Stewart & Taylor Lautner i Sverige!!

Events & Promotions | 2010-06-21 | 16:45:00 Kommentera här :) » 0 st

Sitter med min goa vän och vi hittade lite nya bilder på Kristen och Taylor för dom är ju i Sverige nu :D De ser verkligen strålande ut idag och jag hoppas att alla ni som är där har en riktigt bra dag! Här kommer bilder från presskonferensen och det hittade jag påTheTwilightSweden.

 

http://likeemms.blogg.se/images/2010/002_94703799.jpghttp://likeemms.blogg.se/images/2010/id11150314_mio5_nst_9_94703919.jpg

http://likeemms.blogg.se/images/2010/id11150324_mio5_8p0_9_94703995.jpg

http://likeemms.blogg.se/images/2010/id11150336_mio5_zto_9_94704115.jpghttp://likeemms.blogg.se/images/2010/id11150342_mio5_9ay_9_94704278.jpg

http://likeemms.blogg.se/images/2010/id11150346_mio5_ipy_9_94704455.jpg

Twilight Girls Vanity Fair

Photo Shoots | 2010-06-21 | 11:15:00 Kommentera här :) » 0 st

Jag har tidigare lagt upp bilder från Vanity Fair photo shootet med Twilight tjejerna :) Här kommer bilder på Dakota Fanning (Jane), Ashley Greene (Alice Cullen), Nikki Reed (Rosalie Hale), Bryce Dallas Howard (Victoria), Elizabeth Reaser (Esme Cullen),och Julia Jones (Leah Clearwater).

 

twilight-girls-ss-03twilight-girls-ss-04twilight-girls-ss-05

Källa

Jimmy Kimmel Eclipse Special

Tv Shows | 2010-06-21 | 09:02:00 Kommentera här :) » 0 st

Onsdagen den 23juni kommer på ABC visa en Twilight Saga Total Eclipse of the Heart special! Good Morning America visade en liten förhandsvisning på Jimmy Kimmels program och den kommer här under :)

 

Källa

Jackson Rathbone promotar The Last Airbender

Events & Promotions | 2010-06-19 | 15:10:00 Kommentera här :) » 0 st

Den 17e juni var Jackson Rathbone (Jasper) och promotade sin nya film The Last Airbender i Six Flags Discovery Kingdom i Vallejo, Kalifornien. Han var där tillsammans med sin  co-star Nicola Peltz. Supersöta bilder :D

 

jr7

 

Källa

Kristen Stewart Presskonferens i Berlin

Events & Promotions | 2010-06-19 | 09:43:00 Kommentera här :) » 0 st

Kristen Stewart och Taylor Lautner är nu i Berlin i Tyskland, ni kunde se bilder på dem igår :) Här kommer en video från en av  presskonferenserna och ljudet är väligt bra på videon så jag tror inte det ska vara några problem att höra vad Kristen säger.

 

Källa

Twilight Cast Total Eclipse of the Heart

Tv Shows | 2010-06-18 | 20:01:00 Kommentera här :) » 0 st

Här kommer en bild på Taylor Lautner, Kristen Stewart och Robert Pattinson tillsammans med Jimmy Kimmel.  The Jimmy Kimmel Show “Twilight Saga: Total Eclipse of the Heart” specialen kommer att visas i Usa på onsdagen den 23ejuni, men jag ska hitta det så att det kommer upp här ;)

 

Källa

Kristen Stewart & Taylor Lautner i Berlin

Events & Promotions | 2010-06-18 | 11:09:00 Kommentera här :) » 0 st

De första bilderna på Taylor Lautner och Kristen Stewart i Berlin har kommit och som vanligt ser de fantatiska ut :D De kom till Berlin idag  och på måndag kommer de hit till Sverige!

 

Källa

Ashley Greene Backstage Jay Leno Show

Tv Shows | 2010-06-17 | 11:00:00 Kommentera här :) » 0 st

Ser ut att bli en fin dag idag också och det är så härligt för när det är sommarlov så ska det vara sol och varm :)

 

Tänkte att vi skulle börja morgonen med en video med Ashley Greene, igår la jag upp en video när hon var på Jay Leno show den 14e juni. Nu har det kommit ut en video när hon var backstage innan showen :)

 

 

Källa

Kristen Stewart & Taylor Lautner i Rom

Events & Promotions | 2010-06-17 | 10:08:00 Kommentera här :) » 0 st

Nu är Taylor Lautner och Kristen Stewart i Rom för att promota Eclipse! Det är ju inte länge tills de kommer till Sverige nu :D Men här under kan ni se lite blider på dem två och det ser ut som om de har fint väder där nere också!

 
Källa

Taylor Lautner GQ Photos

Photo Shoots | 2010-06-15 | 13:13:00 Kommentera här :) » 0 st

Taylor Lautner är med i juli numret av GQ. Här kommer en massa bilder och jag hoppas ni gillar dom ;)

 

Källa

Robert Pattinson & Reese Witherspoon Water for Elephants

Kommande Filmer | 2010-06-13 | 13:38:00 Kommentera här :) » 0 st

Här kommer en bild från den 11juni och det är från inspelningen av Robert Pattinsons nya film Water for Elephants. Jag visste inte att hans co-star var Reese Witherspoon men hon har också en roll i filmen och här under ser de ut att ha roligt tillsammans :)

 

Källa

Nya bilder MMA

Galor | 2010-06-08 | 16:03:00 Kommentera här :) » 0 st

Här kommer lite bilder från gårdagens MMA 2010 och det kommer bilder på Robert Pattinson, Kristen Stewart och Taylor Lautner backstage. Sedan kommer det bilder på Peter Facinelli (Dr. Carlisle Cullen), Jackson Rathbone (Jasper Hale) och Elizabeth Reaser (Esme Cullen).

 

Söta Kristen och Robert är ^^

 

Källa

Dakota Fanning The Today show

Tv Shows | 2010-06-08 | 11:59:00 Kommentera här :) » 0 st

Dakota Fanning som spelar Jane i Eclipse var med på The Today Show. De visar ett litet Eclipse klipp i början men det har visats innan. De pratar om hennes karaktär och Dakota gillade att spela Jane :) De pratar också om att Dakota vill leva ett normalt live med High Shool och College.

 

Visit msnbc.com for breaking newsworld news, and news about the economy

Källa

MMA Red Carpet

Galor | 2010-06-07 | 05:02:00 Kommentera här :) » 0 st

Idag steg jag upp tidigt och nu sitter jg och kollar på Mtv Movie Awards, jag spelade in det :) Just nu är det röda mattan som gäller och alla är så fina! Hittade lite bilder som jag tänkte dela med mig av till er ;D Jag tycker att de vi har bilder på var super snygga, så kul att få se deras fina kläder!

 

Kristen Stewart

Anna Kendrick

Elizabeth Reaser

Nikki Reed

Chaske Spencer, Xavier Samuel and Kiowa Gordon

Källa

Eclipse Hollywood Dailies Tidbits

Tv Shows | 2010-06-02 | 15:58:00 Kommentera här :) » 0 st

Reelz Channel har en ny video som heter Eclipse Hollywood Dailies Tidbits och jag gillar deras videos. Denna gången rör det sig mest om Eclipse och de pratar också om Bellas rig och Bellas armband som hon får i filmen, de finns ju också att köpa. Mtv Movie Awards är snart och det tar dom också upp för Chaske Spencer är reporter på röda mattan och Filmen och casten är nominerade :)

Det finns lie spoilers i videon under för er som inte sett alla Eclipse klippen som har kommit ut ;)

 

Taylor Lautner Mtv Movie Awards Reklam

Galor | 2010-06-01 | 06:59:00 Kommentera här :) » 0 st

Denna morgonen t'nkte jag börja med en reklam för Mtv Movie Awards, visade en sådan reklam innan men den gången var det med Robert och Tom Cruise. Denna reklamen är med Taylor Lautner och Tom Cruise. Ni kan fortfarande rösta på våra stjärnor och filmen, vill ni rösta klicka här :)

 

Källa

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!