Robert Pattinson Another Man Photo Shoot

Photo Shoots | 2010-07-26 | 18:29:00 Kommentera här :) » 0 st

Det har kommit ut lite bilder från photo shootet som Robert Pattinson gjorde med Another Man. Några av bilderna kanske ni har sett innan men det är också nya bilder. Jag tycker om bilderna och jag hoppas ni gör det med ;D Som jag har sagt innan svart/vita bilder är super fint och ett leende från honom då blir det en bra bild!

 

imagebam.com imagebam.com imagebam.com

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Källa

Kristen Stewart en Oscarsnominering?

Priser & Nomineringar | 2010-07-23 | 11:29:00 Kommentera här :) » 0 st

Enligt en artikel via Livejournal kan Kristen Stewart ha chansen att bli nominerad till en Oscar för rollen i Welcome to The Rileys. Jag måste säga att jag tycker hon förtjänar en Oscar för hon är en otrolig skådespelerska och då menar jag inte bara i Twilight Sagan utan i The Runaways, The Messengers mm.

 

Kristen Stewart is soaring high on the success of the ‘Twilight’ flicks these days, but the lady’s happy journey is not going to end anytime soon. Kris’ next release ‘Welcome to the Rileys’ is already getting quite rave reviews, primarily heracting. In the film she is a self destructive teenager who is into prostitution. According to many Kristen’s portrayal of the character might just help her to get an Oscar this time.

 

‘Welcome to the Rileys’ took everyone by surprise after it premiered at the Sundance Film Festival. Jake Scott the director of the film portrayed Kristen in a new kind of a role; she is a far cry from the Bella Swan of ‘Twilight’ series and even Joan Jett from ‘The Runaways’. MTV has reported that Kristen has been praised for showing her guts to take up such a role at this age and handles it with lots of maturity that makes the audience believe her in the role of a troubled teenage hooker.

 

The girl might be receiving open letters from University of South Carolina to change her attitude when in public and even receive criticism from the media for her crass behaviour and unthoughtful use of words. But Kristen Stewart knows her craft, the thing that has made her famous; the 20year old is carving a niche for herself and has joined the A-listers of Hollywood.

 

Go Kristen! Jag skulle gärna vilja se Welcome to The Rileys för jag tror hon spelar mycket bra i den :

Kellan Lutz Lopez Tonight

Tv Shows | 2010-07-22 | 08:51:00 Kommentera här :) » 0 st

nu blir det video med Kellan Lutz (Emmett) för han var den 13e juli med på  Lopez Tonight med George Lopez för att promota The Twilight Saga: Eclipse. Kellan är verkligen så rolig, riktigt härlig och i videon pratar han om Eclipse och att han råkade slå till Jackson Rathbone (Jasper) när de spelade in fight scenerna.

Videon får också ett oväntat slut ;D

 

Källa

Eclipse Cast EW Outtakes

Photo Shoots | 2010-07-20 | 15:26:00 Kommentera här :) » 0 st

Det har kommit ut mer outtakes från photo shootet som casten gjorde med Entertainment Weekly. Jag tror inte att jag har visat de här bilderna innan och jag tycker att dom är jättefina :) Dakota Fanning (Jane), Bryse Dallas Howard (Victoria II), Xavier Samuel (Riley) och Ashley Greene (Alice).

Bk

Vilken är den bästa filmen i Twilight Sagan?

New Moon | 2010-07-19 | 18:09:00 Kommentera här :) » 0 st

Ja vilken film i Twilight Sagan är bäst? Enligt en enkät som EW.com har gjort visar det sig att Eclipse är favoriten och sen Twilight och vi väntar på Breaking Dawn och sist New Moon. Håller ni med om detta, vilken är er favorit film i Twilight sagan?

 

Eclipse och Twilight är favortiter för mig även om New Moon inte kommer långt efter, men såklart har jag lämnat plats för Breaking Dawn för jag vill ju såklart att den ska bli lite bättre än Eclipse :)

Bildkälla

Breaking Dawn kommer inte bli R rated

Breaking Dawn | 2010-07-19 | 15:52:00 Kommentera här :) » 0 st

Breaking Dawn spoilers!

Det är mer än ett år kvar tills vi kommer att sitta på biograferna och titta på Breaking Dawn men fram till dess kommer det att hända mycket. Enligt Clevver Tv ska det nu vara klart att det inte kommer bli en R rating på filmen. R rated= Under 17 requires accompanying by a parent or adult guardian, alltså är man under 17 år måste man gå med en vuxen.

 

Det är ju bra at den inte kommer att bli R rated men vilken åldersgräns tror ni filmen får här i Sverige?Hmm ska jag vara ärlig tror jag nästan att den hamnar på en 15års gärns.

Men man vet aldrig! :)

 

Water for Elephants inspelning

Kommande Filmer | 2010-07-18 | 10:37:00 Kommentera här :) » 0 st

Robert Pattinson och Reese Witherspoon är i full gång med att filma Water for Elephants tillsammans och här kommer några nua bilder från inspelningen. Det är lite roligt att Robert i denna filmen ska spela karaktären Jacob, det känns lite fel eftersom han och Jacob inte är så bra vänner i Twilight Sagan. Jag vet att dte inte är samma film men just namnet Jacob får mig att tänka på Taylor Lautner :p

 

Men bortsett från det tror jag att det kan bli en bra film, Reese är en super duktig skådespelerska och handlingen är något nytt. Filmen kommer att handla om Jacob (Robert) som hoppar på ett tåg och han träffar på en cirkus som han slår följe med. Cirkusen försöker klara sig genom den stora depressionen och Jacob som nästan har tagit examen som vetreinär får ta hand om djuren. Jacob träffar också ryttarinnan Marlene (Reese) som är gift med August som är djur tränare.

 

imagebam.comimagebam.com

imagebam.comimagebam.com

Källa

10 skäl till att vi fortfarande är besatta av Robert Pattinson

Intervjuer & Artiklar | 2010-07-17 | 16:06:00 Kommentera här :) » 0 st

I juli numret av Cosmopolitan Magazine finns det en artikel som heter 10 Reasons We Are Still Obsessed with Robert Pattinson. Det finns många saker vi fans gillar med Robert men här är cosmos bästa-

 

1. He doesn’t date skanky chicks.
2. He isn’t afraid to be a goof.
3. He works sunglasses like James Dean.
4. He’ll whisper in your ear.
5. He has serious bedhead.
6.He’s just scruffy enough.
7. He walks like a tiger.
8. He always signs stuff for fans.
9. He’s sexy – even when he looks pissed off.
10. Uh…he’s really hot!


Håller ni med på punkterna? Gillar bilden från tidningen, alltihop passar så bra in med punkterna de hade skrivit ^^ Gillar bild tre :D

 

Källa

Eclipse over the World

Eclipse | 2010-07-17 | 13:20:00 Kommentera här :) » 0 st

Just nu går Eclipse på biograferna i nästan hela världen och det är många fans som har stet en, två eller kanske tre gånger på bio. När vi var iväg på semester var det ganska mycket om Twilight stjärnorna i tidningarna och jag har lyckats se en reklam på tvn för filmen. Har ni sett mycket reklam för filmen i Tvn eller ute på stan?

.

Här kommer iaf en härlig bild från Singapore där tunnelbanorna är täckta med stora Eclipse posters :) Sånna hade inte varit fel att se oftare. Det är nog två eller tre olika posters. Bilden under är från en shopping galleria i Thailand och jag gissar att det är från MBK i Bangkok :)

.

KällaKälla

Melissa Rosenberg om Breaking Dawn

Breaking Dawn | 2010-07-16 | 11:14:00 Kommentera här :) » 0 st

Breaking Dawn spoiler!

Melissa Rosenberg (manusförfattare till Twilight Sagan) gjorde en intervju med On the red carpet. De pratar om Breaking Dawn och vad vi kommer att få se i filmen och hon verkar inte hålla tillbaka på sakerna som är med i boken. Det är bra för vi vill ju ha det så likt boken som möjligt :D Det är bara så synd att vi kommer få vänta så länge på att få se den, men som alla brukar säga den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Men i detta fallet väntar vi nog lite för länge :p

 

Källa

Ashley Greene Photo Shoot Elle Magazine

Photo Shoots | 2010-07-14 | 08:22:00 Kommentera här :) » 0 st

The Twilight Saga’s vampyr Ashley Greene har gjort ett nytt photo shoot och denna gången är det för Elle Magazine.  Måste säga att det är lite Volturi feeling över bilderna :) Ashley verkar ha fullt upp för jag tycker det är nya bilder på henne varje dag nästan.

ash2ash3ash4ash5

Källa

Ashley Greene och Kellan Lutz In Women’s Health Magazine!

Photo Shoots | 2010-07-13 | 17:22:00 Kommentera här :) » 0 st

Paus från arbetet en liten stund och då tänkte jag bjuda er på en liten bildbomb :D Det har nämligen kommit ut många nya bilder från Ashley Greene och Kellan Lutz photo shoot som dom gjorde för Woman’s Health magazine. Här kommer en massa bilder från Women’s Health och fotograf var Jeff Lipsky.

ashley-greeneashley-greeneashley-greeneashley-greeneashley-greeneashley-greeneashley-greeneashley-greeneashley-greeneashley-greenekellan-lutzkellan-lutzkellan-lutzashley-greene

Källa

Nya bilder Robert Pattinson

Photo Shoots | 2010-07-13 | 09:21:00 Kommentera här :) » 0 st

Här kommer nya snugga bilder på Robert Pattinson, ni kanske har sett dom innan eftersom vi ligger lite back på uppdateringen. Men jag hoppas att ni tycker om dom  :D Kramar B <3

 

Rob PattinsonROBRobert PattinsonRobert Pattinson009qr3gc009qq4kbRobert Pattinson1

Källa

Twilight Stjärnorna Tv Shower & Videos

Tv Shows | 2010-07-12 | 17:49:00 Kommentera här :) » 0 st

Vi får väll ta och variera med  lite Tv-shower som Twilight stjärnorna har varit med i. Vi börjar med Bryce Dallas Howard (Victoria) som var med på The Chelsea Lately Show. Hon var med där den 29juni för att promota The Twilight saga: Eclipse :)

 

 

Dakota Fanning var den 1juli med på  Jimmy Kimmel Live Show och hans Tv-show är lika rolig som vanligt!

 

 

Okej detta är ingen Tv show men det ä ren video så den får komma in i detta inlägget iaf :D Det är en video från Ashley Greenes fantastiska fotos för Asos magazine.Här kommer den ;D

 

 

Här kommer en till video med Ashley :p Hon var med på Rolling Stone’s Off the Cuff with Peter Travers. Mycket rolig och jag tycker ni ska se den ^^

Hon sjunger lite av Jason Mraz låt “I’m Yours” och så lär hon Peter att göra en fulländad “Alice stare”.

 

KällaKällaKälla, Källa

10 skäl till att se Eclipse en gång till!

Eclipse | 2010-07-12 | 16:21:00 Kommentera här :) » 0 st

Många av er har redan sett Eclipse och många har nog sett den 2 eller kanske till och med 3 gånger :) Men för dom som har sett den en gång så finns det ju faktisk skäl att se den en gång till, här kommer 10 skäl att se den på bio en gång till ;D

.

Jag har också översatt det till er (:

1. The Cullen Clan. Spending The Twilight Saga: New Moon in the shadows, The Family we have come to love and adore is back and ready to fight in Eclipse! With interesting back stories from Jasper (Jackson Rathbone) and Rosalie (Nikki Reed), fans are treated with a more in-depth look into the lives of vampires.

 

1. Cullen klanen. De spenderade The Twilight Saga: New Moon i skuggorna, men nu är familjen vi har kommit att älska tillbaka för att slåss i Eclipse! Med intressanta bakgundshistorier från Jasper (Jackson Rathbone) och Rosalie (Nikki Reed), har fansen fått en se en annan del av vampyr livet.

 

2. Vampire Newborns. With their intriguing red beady eyes, the newborn vampires offer the plot an interesting side story.

 

2. Nyfödda vampyrer. Med deras intensiva röda lysande ögonerbjuder de nyfödda vampyrerna en  intressant sido handling till filmen.

 

3. RPatty.The camera loves Robert Pattinson and when the soft light embraces his face, your alliances for werewolves will waver. Plus, The Twilight Saga: New Moon lacked major screen time from the star, but he more than makes up for it in Eclipse.

 

3.RPatty. Kameran älskar Robert Pattinson och när det mjuka ljuset når hans ansikte, din allians för varulvar kommer att vackla. Plus, den stora saknaden av filmtid för stjärnan i The Twilight Saga: New Moon, men det ger han tillbaka i Eclipse.

 

4. Love Triangle. Admit it; the torrid love triangle between Edward, Bella, and Jake drives you to see the film multiple times.

 

4. Kärlekstriangel. Erkänn det; den brännheta triangeln mellan Edward, Bella och Jake driver dig till att se filmen många gånger om.Cullens

 

5. Massive Lutz.The actor got jacked to play the role of Emmet Cullen and he looks good! Taylor Lautner might spend a great deal of the film shirtless, but the strong presence of Emmet’s muscles made audience members swoon.

 

5. Kraftfull Lutz. Skådespelaren hade turen att få rolen som Emmett Cullen och han ser bra ut! Taylor Lautner må spendera en stor del av filmen utan tröja , men den starka närvaron av Emmetts muskler fick tittarna att svimma.

 

6. Kstew. Brilliant in this film, her angelic mannerisms are definitely worth emulating.

 

6. Kstew. Briljant i denna filmen, hennes änglalika uppförande är definitivt värt att tävla med.

 

7. Direction.Eclipse director David Slade raised the bar for the Twilight Saga with his brilliant filmmaking ability. The film, which is largely focuses on close-ups of the characters, gives the viewers The Feeling of being in all the action.

 

7. Regi. Eclipse regissören David Slade höjde Twilight Saga med hans briljanta filmskapar förmåga. Filmen , vilken är enormt fokuserad på close-ups av karaktärerna, detta ger tittarna en känsla av att vara med i all action.

 

8. Scenery. Filmed outside Vancouver, Canada, the sweeping vistas are breathtaking and will surely boost tourism up north.

 

8. Sceneri. Filmades utanför Vancouver, Kanada. Den svepande utsikten är nervpirrande och vill säkerligen öka turismen i norr.

 

9. Shirtless Taylor. Even if you are Team Edward, the site of Taylor Lautner’s perfect abs will have you daydreaming of werewolves!

 

9. Tröjlösa Taylor. Även om du är Team Edward, synen av Taylor Lautners perfekta muskler kommer att få dig att dagdrömma om varulvar!

 

10. Charlie St. Cloud Trailer.Before Eclipse even begins fans are treated to a bevy of new films that are on the helm of premiering, one of which stars High School Musical star Zac Efron. His new film Charlie St. Cloud (2010) which comes out in August and promises to be a must see!

 

10. Charlie St. Cloud Trailer. Före Eclipse får fansen se trailers för nya filmer som snart har premiär, en av dem med High School Musical stjärnan Zac Efron. Hans nya film Charlie St. Cloud (2010) vilken kommer ut i augusti lovar att bli en måste se film!

 

Hmm är inte riktigt säker på att den trailern visas i Sverige? Någon som vet kommentera gärna :)

Ja var detta bra skäl att se den på bio igen? Det tycker jag så jag ska antagligen se den i helgen som kommer! Har ni andra skäl till att ni ska se den igen, kommentera för det är alltid kul att veta vda ni tycker :D

 

Källa&Källa

Reneesme Breaking Dawn

Breaking Dawn | 2010-07-04 | 16:03:00 Kommentera här :) » 0 st

Det är en bild på Kayla som ryktas ha fått rollen som Reneesme i Breaking Dawn!

 

Eclipse Recension!

Filmrecensioner | 2010-07-01 | 18:23:00 Kommentera här :) » 0 st

Som utlovat kommer en recension om Eclipse ;D

.

Orginaltitel: The Twilight Saga: Eclipse

Regissör: David Slade

Utgivningsår: 2010

Genre: Fantasy/Thriller/Romantik

Längd: 2timmar 5min

Skådespelare: Kristen Stewart (Bella), Robert Pattinson (Edward), Taylor Lautner (Jacob) M.fl.

 

Hanlding:

Detta är fortsättningen på Twilight sagan och den tredje filmen. Seattle härjas av mystiska mord och mitt i detta befinner sig Bella. Återigen i fara och hon tvingas göra ett val mellan sin kärlek för Edward och sin vänskap med Jacob. Victoria vill ha hämnd för sin förlorade James och detta leder till en kamp mellan nyfödda vampyrer, Cullens och varulvarna. Som Carlisle sa " It's going to be a ugly fight, with lives lost..."

 

Vad tyckte jag?

Jag är verkligen så glad över resultatet av filmen och måste säga att det är en av de bästa filmerna i serien, har fortfarande lite svårt att välja vilken som är bäst för alla har sin charm. Men det står mellan Twilight och Eclipse måste jag säga ^^

David Slade gjorde ett fantastisk bra jobb och fight scenerna var riktigt coolt gjorda, känslan i scenerna och att klaffade mycket bra ihop. Det finns alltid saker man skulle vilja se mer av tex. Rosalies mänskliga liv och Jaspers, vänskapen mellan Seth och Edward. Men som sagt det är en film och man kan omöjligt få med allt som är i boken. Tycker ändå att det var mycket kul att få se lite av Rosalies historia och jag tror många förstår hennes karaktär bättre nu, det gjorde i alla fall jag efter att ha läst boken :)

Det var så många bra scener att jag inte skulle kunna hinna ta upp alla för det skulle väll bli en egen liten novell av det men jag tycker det var härligt att man fick se mer kärlek mellan Edward och Bella i denna filmen. De höll inte tillbaka lika mycket som i de andra filmerna. Som sagt det var nog inget jag blev besviken över, iaf inte som jag kommer på nu ^^ Alla karaktärerna såg riktigt bra ut och filmen innehöll lite av varje, action, romantik, drama och en hel del komiska inslag. Hehe ja det blev långt och jag hoppas ni orkar läsa detta :p

 

Av mig får Eclipse 9,5  tror inte den hade kunnat göras mcket bättre! Se den om du inte har gjort det ;)

 

Dela gärna med er vad ni tyckte om filmen, korta eller långa kommentarer spelar ingen roll! Allt är välkommet ;D

 

Bildkälla

Mertic-Eclipse (All Yours) Officiell Video

Eclipse | 2010-07-01 | 09:24:00 Kommentera här :) » 0 st

En av mina favorit låtar i Eclipse och på Eclipse Soundtracket är Eclipse (All Yours) med Metric. Nu har den officiella musikvideon kommit ut till låten och även den är bra :D Låten passade kanon in i filmen tycker jag. Hope you like it ^^

 

Källa

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!