Kellan Lutz WonderCon Immortals

Kommande Filmer | 2011-03-15 | 17:33:00 Kommentera här:) » 0 st

De fans som ska delta på WonderCon i San fransisco den 1-3april kommer att få se den första titten på Kellan Lutz nya film Immortals.
.
Översatt av mig:Breaking Dawn KL IMMORTALS 280x186 Kellan Lutz To Attend WonderCon To Promote Immortals kellan lutz

De som kommer vara på WonderCon kommer att få den första titten på regissören Tarsem Singh’s grekiska guda äventyr Immortals. På plats kommer också några från casten att finnas- den mest uppmärksammade är Henry Cavill, från den kommande Superman.

Heat Vision rapporterar också att under visningen den 2a april kommer skådespelarna Luke Evans, Kellan Lutz och Isabel Lucas, Singh och producenterna Gianni Nunnari och Mark Canton finnas på plats. Immortals, har också stjärnor som Stephen Dorff, Freida Pinto, John Hurt och Mickey Rourke,  filmen har premiär i 3D den 11 november 2011.

Filmens handling också översatt:

I Immortals, leder den hänsynslöse kungen Hyperion (Rourke) sin blodtörstiga armé på ett mördarstråt via Grekland för att hitta ett dödligt vapen som kommer att förgöra mänskligheten. En människa som heter Theseus (Cavill) blir utvald av Zeus och han måste leda kampen mot Hyperion och hans onda armé med mänsklighetens och Gudarnas öde på spel.

Låter spännande tycker jag! Ser fram emot en trailer, Sofie

Källa


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!