Water for Elephants premiär i London

Kommande Filmer | 2011-03-26 | 11:56:00 Kommentera här :) » 0 st

Här under kan ni se officiellt släppt info om premiären av Water for Elephants. Som ni kan se kommer premiären hållas den 3e maj på The Vue i Westfield London och några av de som kommer fnnas på plats är Robert, Reese Witherspoon och Christoph Waltz. Oj vad jag hade velat vara i London då, förra året var jag där ungefär den här tiden.

Källa

Kristen Stewart Snow White & Viggo Mortensen hoppar av

Kommande Filmer | 2011-03-26 | 10:05:00 Kommentera här :) » 0 st

Det har varit väldigt tyst från Kristen Stewart ett tag nu, men här kommer lite nytt! Det har nu ett tag ryktats om att Kristen Stewart ska vara med i den kommande filmen Snow White and the Huntsman. Enligt  Josh Dickey på Vairety ska Kristen och Charlize Theron vara helt klara för sina roler som snövit och den onda drottningen. (OBS att vi fprtfarande väntar på ett officiellt besked från Universal Pictures)  Det är alltså en nyinspelningn av snövit.
.
Det ryktades också att Viggo Mortensen skulle vara med i filmen men Variety meddelar nu att han har hoppat av.
Såhär skriver The Hollywoodreporter:
.
Negotiations with Mortensen have been contentious since the beginning, with insiders claiming the actor asked for $8 million as well as gross participation. The two sides were so far apart that the dealmaking collapsed at one point, allowing the actor to flirt with playing the villain role in Warner Bros’ new Superman movie.
.
Vi håller tummarna för Kristen och att det verkligen är klart. Jag tycker det skulle vara jättespännande att se henne i den rollen! Om allt går som planerat e börja filma i augusti och Kristen och Viggor Mortensen kommer vi ändå se i On The Road tillsammans :)

Källa & Källa

Robert Pattinson om Breaking Dawn

Intervjuer & Artiklar | 2011-03-26 | 09:06:56 Kommentera här :) » 0 st

USA Today intervjuade Robert Pattinson och han pratar en del om Kristen och hur det har gått med
inspelningen av Breaking Dawn.

Breaking Dawn's storyline är "helt utanför ramarna," säger han. "Den är helt annorlunda jämfört med de andra. Det finns vissa dagar på inspelningen som man bara undrar 'Hur ska det här bli en film från 13 år?'" säger han med ett skratt. "Det är fullkomligt löjligt."

Robert bekräftar att han och Kristen har filmas födelsescenen, och med ett skratt säger han att filmningen var "rätt så rolig". Han förklarar: "Hon måste ha en lösmage på sig hela tiden, det var troligen mer irriterande för henne än för mig." säger han. Det är inte den enda förändringen vi får se i Bella.

"Jag får inte säga för mycket men det är vissa delar, speciellt mot slutet av filmen, då hon är en komplett motsats mot var hon var i de andra filmerna." säger han. "Jag menar, hon är en annan person, vilket är coolt. Hon ser helt annorlunda ut. Hon ser antagligen ut som den mest övertygande vampyren av oss alla."

Och vad betyder det, exakt? "Många av oss ser ut som om vi bara är från mars." säger Robert. "Hon är typ den minsta av oss, men hon passar att vara en vampyr."
Det som kommer härnäst är bröllopsscenen, som ska spelas in i april. "Det är en svår scen att filma." berättade han för oss. För att inte nämna strömmen av paparazzifotografer som kommer försöka få en bild på Bella och Edward när de går fram mot altaret. "Det har varit okej i Vancouver med folk som dyker upp och försöker få bilder." säger Robert. "Jag har en känsla att bröllopet är den scenen då paparazzi kommer flygande." Snacka om ett money-shot.

Källa

Robert Pattinson Intervju In Style Italy

Intervjuer & Artiklar | 2011-03-26 | 09:02:00 Kommentera här :) » 0 st

Premiären av Water for Elephants börjar sakta men säkert närma sig och Robert är i full gång med att göra intervjuer för att promota filmen. In Style Italy har en jättelång men bra intervju med Robert och jag har översatt ett utdrag, vill ni läsa artikel klicka då här ;)

Mr. Pattinson, du är en idol. Vilken är din?

Jack Nicholson. Han hade en enorm karriär och han spelar alltid sina roller så väl. Men i slutändan för min del är jag bara Edward vampyren och i mitt liv är jag bara Robert. Vi delar samma frisyr. Men när jag läser en hel artikel om mitt hår, skratar jag mitt bästa brittiska skratt.

Förresten: Vad förde dig från London hit till Hollywood?

Svåra arbetsperspektiv. Jag hade inte bra erfarenhet av att vara skådespelare och posade tafatt framför kameran som modell och sen ifilm. I Vanity Fair spelade jag Reeses son, medan jag i den sista filmen spelar hennes älskare.

Minnesvärda resor runt jorden?

Jag undviker att semestra på trendiga platser, jag föredrar road trips med vänner, som studenter som väljer mysiga motel, cafeer i djupet av amerika, där ingen känner igen mig. Enkla människor som lär mig att livet inte är Twilight. Jag reser för att hålla kvar båda fätterna på jorden.

Visst älskar man honom ännu lite mer när man läser detta? Han verkar vara så snäll och jordnära :)

Källa

Robert Pattinson & Reese Witherspoon EW Photo Shoot

Photo Shoots | 2011-03-25 | 19:57:10 Kommentera här :) » 0 st

Go kväll på er :) 
Det har blivit mycket WFE men man kan ju inte låta bli. Här kommer lite nya bilder från Entertainment Weeklys photo shoot med Robert Pattinson och Reese Witherspoon. Jag älskar den översta bilden, Robert lite ruffsigt hår och Reese står jämte och ser lika söt ut som vanligt :)
Källa

Robert Pattinson Style Magazine

Tidningar & Covers | 2011-03-25 | 17:35:00 Kommentera här :) » 0 st

Vår Robert Pattinson är med i väldigt många tidningar just nu och det mesta handlar om hans kommande film vilken jag inte tror ni har kunnat missa. (Water for Elephants) Han är just nu med i den italienska tidningen Style och här under kan ni se scans från tidningen, han är till och med på framsidan ;) Älskar bilden längst ner med Reese, elefanten och Robert!

Källa

Robert Pattinson & Reese Witherspoon Entertainment Weekly bilder

Tidningar & Covers | 2011-03-25 | 15:55:00 Kommentera här :) » 0 st

Igår la jag upp en video med bilderna från Entertainment Weekly som Robert Pattinson och Reese Witherspoon är med i, tidningen kommer ut idag. Nu har jag hittat alla bilderna så ni kan se dem under, jag tycker bilderna är super vackra och lite magiska :)
ewcover
x2_5279dec
263316484
263318358
263317819
263319560

263393269-e686f4eadd58886e7d3ac59fe62c78bb.4d8b7890-full
Källa

E! News Now-Robert Pattinson-Breaking Dawn

Breaking Dawn | 2011-03-25 | 15:23:00 Kommentera här :) » 0 st

Har ni missat vad som händer på Breaking Dawn inspelningen just nu. E! News Now hjälper oss att sammanfatta det senaste i videon under. Som jag så många gånger tidigare har sagt gillar jag de här klippen och Clevver Tvs klipp, man får verkligen bra info snabbt!
.
Källa

Robert Pattinson intervju & ny bild Water for Elephants

Intervjuer & Artiklar | 2011-03-25 | 13:41:00 Kommentera här :) » 0 st

Box office Mag intervjuade Robert Pattinson och jag har översatt ett utdrag från intervjun, under kan ni också se en ny bild som släpptes av Water for Elephants oficiella facebook sida.
Du är otroligt upptagen. Vad var det med Water for Elephants som fick dig att bestämma dig för att du ville göra?

När jag först träffade Francis, träffades vi på ett djurreservat där elefanten Tai lever. Jag kom överens med honom bra. Vi kom dit och elefanten visade oss alla tricken som han skulle göra i filmen. Det var en sådan fantastisk dag och att bara vara runt elefanterna var fantastiskt! Jag älskade tanken på att arbeta en sådan lugn inspelning eftersom bara att vara runt dem är otroligt fridfullt. Att ha gjort så många stressiga saker under det föregående året och nu när jag läste manuset och boken, älskade jag dem båda. Det bara kändes som jag kunde lägga till något till den. Reese och Christoph var castade och det kändes som att det inte kunde bli bättre. Det var inget att fundera på.
Det är intressant att höra dig prata om djur, det är en scen som sticker ut och dte är första gången du går igenomcirkusen och möter alla djuren själv. Du verkade bara bekväm i cirkus miljö.

Det var någonting med platsen där vi filmade och det var något magiskt över det. Vi filmade mitt ute i öknen och allt utspelaade isg i detta gigantiska 30-tals cirkustältet och det fanns nästan ingen form av modern film utrustning på plats. Det var något med hur ljuset kom igenom tältet. Det är en mystisk känsla och det var extremt varmt ute, trötta djur, exotiska djur i sina tillfälliga burar. Det var något otroligt vackert och det var konstigt att se en hyena, tigrar, zebror alla i samma rum tillsammans, de sov och längst bort låg en baby giraff. En speciell sak med scenen var baby giraffen, den var helt omedveten om att det låg en tiger och ett lion direkt mittemot. Under scenen tittade de på giraffen hela tiden och jag försökte få giraffen att titta på mig hela tiden så han inte skulle inse vad som egentligen hände.

Vill ni läsa hela intervjun med Robert klicka här!


Källa

Grattis Tinel Korey & Kiowa Gordon

Twilight Biografier | 2011-03-25 | 13:14:00 Kommentera här :) » 1 st

Idag säger vi grattis till Tinsel Korey och Kiowa Gordon! Hoppas de båda får en riktigt bra dag :)

Källa

Bryce Dallas Howard premiären av Ceremony

Events & Promotions | 2011-03-25 | 11:08:00 Kommentera här :) » 1 st

Bryce Dallas Howard (Victoria II) såg strålande ut på premiären av Ceremony. I filmen spelar bland annat Uma Thurman och Michael Angarano som idigare var tillsammans med Kristen Stewart. Bryce var jättefin tycker jag och hade en söt klänning :)

imagebam.comimagebam.com

Källa

Tältscenen serieruta

Tidningar & Covers | 2011-03-25 | 09:33:00 Kommentera här :) » 0 st

När det är fredag ska man ha kul så vi fortsätter med en liten serie, den kommer från en portugisisk hemsida. Den är sedan översatt till engelska av Spunk Ransom.

JACOB: Ha Ha but I’m warming up your wife

EDWARD: But it makes me feel sorry for her knowing that you’re nothing but a blanket

JACOB:: Snif…

EDWARD: Nor does direct! Should serve as a wolf and turn fur coat.

Eclipse eclip 28  560x215 Comic Strip:Eclipse Tent Scene! eclipse tent scene

Källa

Robert Pattinson nuren av elefanten Tai

Photo Shoots | 2011-03-25 | 07:54:00 Kommentera här :) » 0 st

Fredag morgon och den tycker jag vi börjar med en rolig bild på Robert Pattinson. Han blir buren eller snarare omkringkastad av en elefant som heter Tai. Jag antar att det är från inspelningen av Water for Elephants, fin start på morgonen :)

 

Källa

Exklusivt: Robert Pattinson & Reese Witherspoon Entertainment Weekly!

Tidningar & Covers | 2011-03-24 | 19:51:13 Kommentera här :) » 0 st

Go kväll på er :)

Det blir mycket Robert Pattinson och Water for Elephants just nu men det är ju inte så konstigt med tanke på att filmen snart har premiär! På fredag kommer att nytt nummer av Entertainment Weekly ut och kan ni gissa vilka som pryder omslaget? Jo inga mindre än Robert och Reese Witherspoon.

 

Jag tycker omslaget är superfint och under kan ni också se en video med de andra bilderna från tidningen :)

 

 


Källa

Xavier Samuel Mtv Australia

Intervjuer & Artiklar | 2011-03-24 | 16:22:00 Kommentera här :) » 0 st

Snyggingen Xavier Samuel som spelade Riley i Eclipse har gjort en intervju med Mtv Australia. De pratar om att bli castad i Eclipse och hur det var att vara med i filmen. Det är också lite prat om Stephenie Meyers bok som handlar om Bree Tanner.

MTV: Were you ever worried about just being known as the guy who was in ‘Twilight’?

Xavier: That never crossed my mind. I just felt really lucky to be cast in a role that wasn’t your average villain. There was a bit of complexity to this guy, but I never really felt like, I’m going to be playing vampires for the rest of my life!

MTV: Did you feel the pressure acting out such a beloved book and series?

Xavier: Well I felt great about it because when I flicked through the book I was like, where’s Riley?! (laughs) There was like one line, literally one sentence!! I was fortunate in the sense that they decided to depart from Bella’s point of view for the first time – it’s still faithful to the book but it extrapolates other dimensions in it. So there is a kind of degree of expectation and pressure to remain true to a character that is so close to so many people’s hearts. So the pressure’s on, certainly for the characters that have more of a journey. But I think they’ve done an amazing job bringing the books to life.

MTV: Is there any talk about developing Stephanie Myer’s fifth book ‘The Short Second Life of Bree Tanner’? Because you’d obviously be a big part of that…

Xavier: Well I haven’t heard any whispers, but it’s a really cool back story. I remember reading it, David Slade [director of ‘Twilight: Eclipse’] gave me the manuscript of this book, and it really sang to me, and for me it was a great source of information as well as being a great story.”

Källa

Jamie Campbell Bower Camelot klipp!

Kommande Filmer | 2011-03-24 | 15:11:00 Kommentera här :) » 0 st

Nu har det kommit ut ett klipp från den nya tv-serien Camelot som Jamie Campbell Bower är med i. I tv-serien spelar han King Arthur och serien har premiär den 1a april i Usa.

Källa

Movie Trailers - Movies Blog Källa

Breaking Dawn scen filmad på Orpheum Theatre?

Breaking Dawn | 2011-03-24 | 13:44:00 Kommentera här :) » 0 st

Breaking Dawn orpheum auditorium 280x180 Breaking Dawn Filming News: Scenes at the Orpheum Theater?  breaking dawn filming newsEnligt en källa från Fanbolt.com, ska Robert Pattinson och Kristen Stewart  förra veckan ha spelat in scener för Breaking Dawn på Orpheum Theatre i Vancouver. I artikeln står det såhär om den vackra platsen:

A source commented saying, “They will be filming in the lobby and using the balcony areas. The ceilings are very ornate in the lobby and many movies have been filmed in there. They will also be using the hallways because of the beautiful architecture.”

Som ni ser på bilden är det en mycket fin plats att filma på men jag kan inte komma på vilken scen som skulle kunna passa in att filmas där? Detta blir spännande, kan det vara en flashback? Antar att vi får vänta och se.

Källa

NYA Water for Elephants Stills

Kommande Filmer | 2011-03-24 | 11:25:00 Kommentera här :) » 0 st

Den 15e april har Robert Pattinsons nya film Water for Elephants premiär i Sverige och nu har det kommit ut nya bilder från filmen. Den söta Reese Witherspoon är också med på en bild, jag längtar så mycket efter denna filmen. Jag hoppas inte jag har för höga förväntningar på den, men jag tror att den kommer att bli magisk!
.
Om ni går in på RPLife kan ni se ännu fler bilder.

Källa

Peter Facinelli promo Nurse Jackie

Events & Promotions | 2011-03-24 | 09:28:00 Kommentera här :) » 0 st

Tidigare i veckan visade jag nya bilder på Peter Facinelli, det var promotion bilder för tv-serien Nurse Jackie. Nu har det kommit ut lite enskilda bilder på honom, doktors stilen passar honom tycker jag. Han ser lite finurlig ut (:
.
Breaking Dawn NurseJackie3 300x250 More Promo Pics of Peter Facinelli for Nurse Jackie peter facinelliBreaking Dawn NurseJackie2 300x250 More Promo Pics of Peter Facinelli for Nurse Jackie peter facinelli
Källa

Billy Burke NY film Drive Angry!

Kommande Filmer | 2011-03-24 | 07:48:00 Kommentera här :) » 0 st

Billy Burke som spelar Charlie Swan i Twilight Sagan håller just nu på med en ny film som heter Drive Angry. det har kommit ut lite nya bilder som ni kan se här under, i filmen ska Billy spela Jonah King och om jag inte har helt fel är han bad guy. På Imdb står det att filmen handlar om en hämndlysten far som flyr från helvetet och jagar de män som dödade hans dotter och kidnappade hans barnbarn.
.
Letade också upp trailern till filmen och det ser ut att vara en riktig actionfilm! I filmen spelar också Nicolas Cage och Amber Heard.

Breaking Dawn billy3 300x250 Stills of Billy Burke in Drive Angry billy burke

Breaking Dawn billy2 300x250 Stills of Billy Burke in Drive Angry billy burke

Källa

Robert Pattinson en av skådespelarna som fått manuset till Akira!

Kommande Filmer | 2011-03-23 | 20:10:00 Kommentera här :) » 0 st

Breaking Dawn akira 20110322030148 280x156 Robert Pattinson On The Short List Of Actors For New Film Series Akira robert pattinsonRobert Pattinson är en av de skådespelarna som har fått manuset till Akira en grafisk roman på 6 volymer.
.

EXCLUSIVE: The script for the Warner Bros/Legendary Pictures live action adaptation of anime artist Katsuhiro Otomo’s 6-volume graphic novelAkira has been sent to a short list of actors. The picture is finally taking shape for an August start, following the delivery of a rewrite by Steve Kloves that has director Albert Hughes and the studio brass excited. The story takes place in the rebuilt New Manhattan where a leader of a biker gang saves his friend from a medical experiment. There are two major roles, and I’m told that for Tetsuo, Robert Pattinson, Andrew Garfield and James McAvoy have been given the new script. For the role of Kaneda, the script has been given to Garrett Hedlund, Michael Fassbender, Chris Pine, Justin Timberlake and Joaquin Phoenix. The two leads are expected to come from that group of actors.

Andrew Lazar is producing with Appian Way’s Leonardo DiCaprio and Jennifer Davisson Killoran. Akira has been one of Warner Bros’ high priority projects since the studio with Legendary Pictures acquired it for a 7-figure sum 2 years ago from manga publisher Kodansha. The intention has been to make 2 films, each covering 3 books in the series. Akira was first adapted for the screen in 1988.

Det här låter spännande, alltid kul att få höra om nya filmprojekt som kommer! Vi får väll hoppas på att Robert är en av dem som får en roll i filmen :)
Källa

Judi Shekoni om Twilight och Breaking Dawn

Intervjuer & Artiklar | 2011-03-23 | 19:04:00 Kommentera här :) » 1 st

Judi Shekoni som ska spela Zafrina i Breaking Dawn blev nyligen intervjuad av sin lokaltidning hemma i Mancheter, England. Hon avslöjar bland annat att hon var ett stort Twilight fan långt innan filmerna kom ut och hon är Team Edward! Jag översatte hennes intervju här under så läs och enjoy-

"För närvarande filmar du Twilight: Breaking Dawn, och du ska spela Amazonas vampyren Zafrina - var du ett fan av serien redan innan du säkrade din roll?"

JS: Absolut. Jag läste de första två böckerna när jag var på en kryssning runt Bahamas med min vän Jenny. Jag brukar inte läsa skönlitteratur men jag var riktigt uttråkad och var beredd att testa vad som helst. Till en början verkade det lite konstigt och jag minns att jag tänkte "jag förstår inte, det handlar ju om barn", men ju mer jag läste, desto mer fast blev jag. Vid ett tillfälle tänkte jag bara "ta mig bort från detta fartyg så att jag kan köpa nästa bok. När den första filmen släpptes förhandsbokade jag och mina vänner biljetter  och vi älskade den!

Hur har det varit att jobba med casten?

JS: Alla har varit jätte snälla, det känns som en stor familj. Att spendera tid med alla har varit fantastiskt, Rob (Pattinson) är så rolig och det har varit en mycket trevlig upplevelse. Det är en mix av många olika nationaliteter och kanadensarna är väldigt lika britterna me sin humor. Alla som är nya är välkomna och det känns som man har varit med från början. Vi bor på ett mycket vackert hotell och det hjälper också till. Det är som ett stort nätverk av privata små loger, jag har till och med fått en egen öppen spis!

Källa

Provlyssna på Water for Elephants soundtracket!!

Kommande Filmer | 2011-03-23 | 18:15:23 Kommentera här :) » 0 st

Cinemamusica.de har lagt upp små snuttar från soundtracket till Water for Elephants och om ni klickar här kan ni lyssna en liten snutt på varje låt! Soundtracket till filmen är komponerat av James Newton Howard och av det vi kan höra av de små snuttarna tycker jag det är fantastiskt! Jag tror att musiken kommer passa jättebra in i filmen och den kommer bli magisk :)
.
Ni kan alltså förhandslyssna på de 20 låtarna över på cinemamusica.de. Soundtracket till filmen ska släppas den 22april och det ska vara mer än 60 minuter musik på skivan. Vad tror ni om det?

Källa

Robert Pattinson bakom kulisserna Jay Leno

Tv Shows | 2011-03-23 | 17:08:00 Kommentera här :) » 0 st

Hittade en backstage video från The Tonight Show with Jay Leno, i videon kan vi bland annat se Robert. I videon är också Whitney Cummings, Alice Cooper och Dweezil Zappa. Hope ypu like it :)

Källa

Robert Pattinsons Mtv First

Tv Shows | 2011-03-23 | 15:54:00 Kommentera här :) » 0 st

Mtv har gett ut den video med Roberst mest bedårande ögonblick från "Mtv First". Måse erkänna att denna videon var bar gillar hans leende, det är så fint! Katy Perrys låt firework passar ju bra in :)

Källa

Movie Trailers - Movies Blog

Ny bild Tinsel Korey

Photo Shoots | 2011-03-23 | 14:39:00 Kommentera här :) » 0 st

Hittade en ny jättefin bild på Tinsel Korey som spelar Emily, har aldrig sett denna bilden inna så jag hoppas att den är ny för er också. Älskar klänningen hon har på sig den är så fin.

Källa

Robert Pattinson & Alice Cooper

Gossip & Rumours | 2011-03-23 | 14:02:00 Kommentera här :) » 0 st

Hittade nyss en bild på Robert tillsammans med Alice Cooper! Bilden är tagen bakom kulisserna av The Tonght Show med Jay Leno. Tycker det är en härlig bild och Robert har sitt fina leende, de ser ut att ha kul :)

Källa

MTV Movie Awards 2011

Priser & Nomineringar | 2011-03-23 | 12:09:00 Kommentera här :) » 0 st

Eclipse rk eclipse kiss Its That Time Of Year Again... MTV Movie Awards Time! awardsDen 5e juni 2011 är det dags för den 20e MTV Movie Awards, man kan nu rästa på de tävlande bidragen. Den första omgången av röstning håller på fram till den 5e april oxh Eclipse är nominerad i många kategorier! Här kommer de kategorier där våra stjärnor är nominerade:
.
Best Kiss: Kristen Stewart & Robert Pattinson eller Kristen Stewart oxh Taylor Lautner
Best Fight: Robert Pattinson, Xavier Samuel & Bryce Dallas Howard
Best Villain: Bryce Dallas Howard eller Xavier Samuel (Billy Burke är också nominerad men för ‘Red Riding Hood’)
Best Line From A Movie: Robert Pattinson ‘Doesn’t he own a shirt’ eller Taylor Lautner ‘Lets face it, I’m hotter than you’
Best Female Breakout Star: (Jodie Ferland för hennes roll i ‘Case 39)
Best Male Breakthrough Star: Xavier Samuel (Jackson Rathbone för rollen i ‘The Last Airbender’)
Best Female Performance: Kristen Stewart
Best Male Performance: Robert Pattinson eller Taylor Lautner
Best Movie: Eclipse
.
Ja det är bara att sätta i gång att rösta! :) Klicka här.
Källa

Robert Pattinson & Reese Witherspoon Country Music Awards

Galor | 2011-03-23 | 09:56:00 Kommentera här :) » 0 st

Breaking Dawn robert pattinson 320 280x210 Robert Pattinson & Reece Witherspoon To Present at The Academy Of Country Music Awards!  reese witherspoonRobert Pattinson ska tillsammans med sin co star Reese Witherspoon från Water for Elephants presentera ett pris på Academy Of Country Music Awards! Den här roliga nyheten kommer från PEOPLE.

Galan kommer att hållas den 3 april i Las Vegas, Robert och Reese är självklart inte ensamma. På listan över de som kommer att hålla i galan och de som ska presentera priser är Reba McEntire, Blake Shelton, Nancy O’Dell, Ryan Seacrest. Det kommer att vara framträdande från Alabama, Dierks Bentley, Ronnie Dunn, Sara Evans, Martina McBride, Carrie Underwood, Zac Brown Band med James Taylor, och framträdanden från Entertainer of the Year nominerade: Jason Aldean, Toby Keith,Miranda Lambert, Brad Paisley, Taylor Swift och Keith Urban.

Galor, det tycker jag är så kul så detta ser jag fram emot! Hoppas verkligen att den kommer sändas i Sverige, vi får hålla tummarna :)

Källa

Uma Thurman om Bel Ami

Intervjuer & Artiklar | 2011-03-23 | 07:42:00 Kommentera här :) » 0 st

Uma Thurman som spelar mot Robert Pattinson i Bel Ami pratade med Collider om filmen.  Bel Ami ska komma ut under 2011 men det finns ingen specifik information om när den kommer ut och det finns heller ingen trailer ute ännu. Det var nästan ett år sedan vi såg de första bilderna från filmen men sen har det varit ganska tyst.

Här kommer intervjun :)

Källa

Anna Kendrick bäst klädda NYLON Magazine

Galor | 2011-03-22 | 19:22:26 Kommentera här :) » 1 st

Våran Anna Kendrick (Jessica) har nu blivit framröstad till klädda av Nylon Magazine! Inte illa, superkul för henne :) Såhär skriver de-

Vi har älskat Anna Kendrick sedan hennes ondeskfulla vändning i Camp, och nu älskar vi henne ännu mer. Varför? Eftersom hon har tagit en NYLON staple- en kavaj, en t-shirt och jeans- och gett det en cool snurr. Jeansen är i en poppande grön nyans av grönt och kavajen har rena ärmar och skorna är snygga men utan att vara störande.

Jag själv gillar hennes outfit, tycker den är snygg!

Breaking Dawn AK nYLON WINNER 280x420 Anna Kendrick Voted Best Dressed By Nylon Magazine! anna kendrick

Källa

Breaking Dawn Set pic

Twitter Meddelanden | 2011-03-22 | 16:02:00 Kommentera här :) » 0 st

Alex Meraz som spelar Paul twittrade en liten bild från inspelningen av Breaking Dawn! Det verkar vara kallt på inspelningen och Alex skriver såhär i bildtexten-

The one thing that kept the entire wolfpack alive on set…thank god they had it in the budget!

Källa

Ingen Robert Pattinson i Daredevil

Twitter Meddelanden | 2011-03-22 | 13:59:00 Kommentera här :) » 0 st

David Slade har twittrat lite om in kommande film Daredevil! Och om sagt de var bara rykten om att Robet skulle vara med i filmen, till Mtv sa Robert att han inte skulle vara med. Han visste inte vart ifrån ryktena kom men han antog att de var påhittade av medierna för att skapa nya rubriker.

  1. It will bare no relation to the previous Daredevil movie in any way. We are at early planning stages and have not yet discussed any cast.8:44 PM Mar 19th via web
  2. So without breaking confidentiality, yes Daredevil, we have a great outline for a very strong character driven take on Mr Matt Murdock.8:43 PM Mar 19th via web
Källa

Ashley Greene Savvy Magazine

Photo Shoots | 2011-03-22 | 12:32:00 Kommentera här :) » 1 st

Kikade runt lite och hittade en superfin ny bild på Ashley Greene! Bilden kommer från hennes photo shoot med Savvy Magazine. Hennes klänning är otroligt vacker! Brukar inte vara så förtjust i lila men jag tror jag ångade mig :)

Bk

Leroy singing Sweet Dreams to Nikki Reed

Twitter Meddelanden | 2011-03-22 | 10:16:00 Kommentera här :) » 0 st

Jag skrev tidigare att Nikki Reed besökte American Idol, nu har det kommit ut ett klipp där Leroy sjunger Beyonces Sweet Dream för henne :) Tycker han sjunger jättefint!

Såhär skriver han på sin youtube kanal: This is me singing Sweet Dreams by Beyonce to Nikki Reed who plays the role of Rosalie in the film Twilight. Thia Megia and Lauren Alaina from american Idol at my left.

Källa

Breaking Dawn födelsescenen klar!

Breaking Dawn | 2011-03-22 | 07:29:00 Kommentera här :) » 0 st

Robert Pattinson berättar för Total Film att födelsescenerna i Breaking Dawn nu är filmade. Så scenen där Edward gör kejsarnitt på Bella med hjälp äv tänderna är alltså klar och vad säger då RObert själv om det här? Han håller just nu på att promota sin icke vampyrfilm Water for Elephants och sa detta till TF-
.

“Yeah, I’ve done it,” RPattz laughed, “I’ve chewed it, spat it out!”

Though he’s not allowed to give much more away (joking with Ryan Seacrest recently that he gets ‘beaten’ for revealing details), Pattinson promises thatBreaking Dawn will be “very different to the other films – more like a horror film.”

“Just some of the source material makes it inevitably more different. It’s completely nuts, the book.”

Hmm ja det är nog den äckligaste scenen vi komemr få se men jag måste säga att jag är lite nyfiken hur de har lycka göra den också.

Robert Pattinson & David Slade sammarbeta i Daredevil?

Kommande Filmer | 2011-03-21 | 19:32:00 Kommentera här :) » 0 st

NYA RYKTEN; OBSERVERA RYKTE-Ja det är nu nya rykten ute och det handlar om att Robert Pattinson skulle jobba ihop med David Slade (Eclipse regissör) i hans nya film Daredevil. Såhär står det över på ComicBookMovie.com

Robert Pattinson As Daredevil Rumors Surface; Said To Be Similar In Tone To Batman Begins!Eclipse Rob DD 280x109 Robert Pattinson Teaming Up With David Slade For Daredevil Role? david slade

Apparently, there’s some “talk” that the Twilight actor is being looked at to reteam with David Slade on Daredevil, while new details on the tone and story have also emerged…

“The West Hollywood Resnorter” over at Moviehole has a very interesting piece up about David Slade’s planned Daredevil movie (said to be a continuation, rather than a reboot) but two things in particular caught my eye.. The first, is the revelation that the movie will be similar in tone to Batman Begins, while the mention of a bad guy trying to destroy Daredevil certaintly fits in with the rumor that they’re thinking of basing it on Frank Miller’s “Born Again” series.

Slade’s pitch, I’m told, is said to be a “close cousin” of some of the other superhero movies out there in the market place (I believe he’s referring to films like “Thor” and “Captain America” which are bright, boisterous blockbuster types that skip on the gloom and go straight to the boom!) – which shouldn’t surprise anyone. “It’s a bit Batman Begins. The bad guy will learn who Daredevil really is and tries to destroy him – but not via the usual methods.”

Second, was the mention of there being “talk” about Twilight’s Robert Pattinson being linked to the role. Seeing as he’s worked with Slade before and is rather popular with a certain demographic, it’s not hard to believe that he’d be considered (and there is something of a resemblence) but as we’re talking about the guy who directed 30 Days Of Night and a character like Matt Murdock, I don’t see it happenning!

And yes, with David Slade given the job, there’s “some kind of talk” about Robert Pattinson – who, with the “Twilight” series winding up, is going to be looking for a new well-paying gig – playing the part of Matt Murdock – – -which, I have to say, I don’t dislike the idea of.

Själv tycker jag attd et skulle vara kul om Robert skulle vara med i filmen, David Slade är en mycket skicklig regissör och det skulle bli intressant :)

Källa

Robert Pattinson Sidney premären av Water for Elephants

Events & Promotions | 2011-03-21 | 18:19:00 Kommentera här :) » 0 st

Sunrise bekräftade nyligen att Robert Pattinson kommer att delta på premiären av Water for Elephants i Australien den 6e maj! Premiären kommer att äga rum i Sidney, va roligt! Jag tror nog att alla Robert fans är överlyckliga nu :)
Källa

Bryce Dallas Howard på väg till NYC

Gossip & Rumours | 2011-03-21 | 17:15:00 Kommentera här :) » 0 st

Här i Sverige är våren sakta på gång och när jag hittade denna fina bilden på Bryce Dallas Howard (Victoria II) måste jag säga att jag blev lite avundsjuk. Älskar hennes gula kappa och att hon kan gå med solglasögon. Hon är på LAX och ska iväg till NYC.

Källa

Nina Dobrev om Kellan Lutz & The Killing Game

Intervjuer & Artiklar | 2011-03-21 | 15:05:00 Kommentera här :) » 0 st

Nina Dobrev från Vampire Diaries pratar om sin nya film The Killing Game och så pratar hon lite om Kellan Lutz ;) Kolla in videon, har ni sett vampire diaries?

Movie Trailers - Movies Blog Källa

Jackson Rathbone Aim High

Tv Shows | 2011-03-21 | 13:12:00 Kommentera här :) » 0 st

Hittade en ny bild på Jackson Ratbone, han är på fight träning inför sin den nya tv-serien Aim High. På Imdb står dte att det handlar om en high school elev som lever ett dubbel liv som tonårs spion.

Breaking Dawn Set 004 560x372 New Pictures Of Jackson Rathbone Training For Aim High! jackson rathbone

Källa

Tinsel Korey NYC Smash Magazine

Photo Shoots | 2011-03-21 | 07:37:29 Kommentera här :) » 0 st

God morgon!
Jag tycker att vi tar och startar morgonen med en liten sneak peak på den vackra Tinsel Koreys (Emily) photo shoot för NYC Smash Magazine! Va spännande, jag älskar photo shoots så jag tycker att dte ska bli jättekul att få se alla bilderna :D

Breaking Dawn x2 51609fa 560x420 Sneak Peek Of Tinsel Korey From Her NYC Smash Magazine Shoot! tinsel korey

Källa

Noot Seear ELLE

Tidningar & Covers | 2011-03-20 | 19:48:02 Kommentera här :) » 0 st

Go kväll på er!
Noot Seear som spelade Heidi i New Moon är med på det ryska omslaget för ELLE. Hon är mycket vacker tycker jag så hon är välförkänt av att vara på omslaget ;)

Källa

Robert Pattinson 10 quotes

Tv Shows | 2011-03-20 | 17:33:00 Kommentera här :) » 0 st

Mtv har tagit ihop Robert Pattinsons 10 bästa citat och de är i videon under. Det var kul att kolla på det för endel var riktigt länge sen man såg.

OBSERVERA: Det kommer nya klipp direkt efter klippet, så totalt ska det komma 10 små klipp ;) De är alltså inte slut bara för att tiden tar slut.

Källa

Noel Fisher intervju med thedeadbolt.com

Intervjuer & Artiklar | 2011-03-20 | 14:46:00 Kommentera här :) » 1 st

Jag hittade en intervju med Noel Fisher som ska spela Vladimir i Breaking Dawn part 1 & 2 gjorde en intervju med thedeadbolt.com. Här kommer ett litet utdrag från intervjun och den är också översatt av mig, vill ni läsa hela intervju klicka då här!

THE DEADBOLT: Hur är det att kliva in i inspelningen av ett sådant stort fenomen?

FISHER: Det är intressant. Allihopa är väldigt vänliga och bra att jobba tillsammans med. Det är en riktigt fantastisk sak, allihopa är så underbara. Det har varit riktigt kul.

THE DEADBOLT: Hur är det att läsa böckerna och få så många egna bilder i sitt huvud och sedan vara med på inspelningen?

FISHER: Tja, det är det bästa med att filma, de olika aspekterna att ta boken och göra den till en film. Alla de olika personerna, från garderoben till scenografin och alla dessa olika saker möts i något man kan röra vid och känna, det tar den upp till en helt annan nivå. Jag tycker att de gjorde ett riktigt bra jobb med att tolka Stephenie Meyers böcker och göra den till något du kan titta på.

Ja hittills tycker jag att de har lyckats mycket bra med att göra böckerna till film :D

Källa

Edward & Bella amazing fanvideo

New Moon | 2011-03-20 | 13:13:00 Kommentera här :) » 1 st

Jag hittade en fantastisk fanvideo över på TTS, superfint gjord och den handlar om Edward och Bella. Ni måste gå fram till 0.40 innan den riktiga videon börjar ;)
.
Den ha en annan handling än vad fanvideosarna brukar ha så här kommer en sammanfattning av handlingen:
Edward leaves Bella in New moon, but Bella never jumps, and no Jacob is there to help her. She ends up working as a stripper, after she gets suspended from high school.
Now back to Edward: Volturi finds out about Bella and goes to the Cullens with one request: kill or change Bella. So Edward ends up looking for Bella, and finds her...

Via TTS

Kellan Lutz till Vancouver

Gossip & Rumours | 2011-03-20 | 11:31:00 Kommentera här :) » 0 st

Kellan Lutz anlände till Lax för att åka vidare till Vancouver för att filma Breaking Dawn, han ser lite trött ut men han firade säkert sin 26års dag väl :) Vill ni se mer bilder på Kellan kolla in på popsugar.com.

Såhär skriver dem: Kellan Lutz was in good spirits as he went through the security line at LAX yesterday. He’s heading to Vancouver to rejoin his Breaking Dawn castmates who made the trip north, including Peter Facinelli, who touched down in Canada on Monday. Kellan’s coming off a fun break from work, during which he rang in his 26th year with his brother Brandon.

Källa

Nikki Reed American Idol

Twitter Meddelanden | 2011-03-20 | 09:52:00 Kommentera här :) » 0 st

Nikki Reed som spelar den vackra Rosalie gästade nyligen de tävlande på American Idol. En av de tävlande twittrade en massa små meddelanden och de verkade verkligen uppskatta hennes besök :)

Breaking Dawn TWEET Nikki Reed Visits American Idol! nikki reed

Breaking Dawn TWETT2 Nikki Reed Visits American Idol! nikki reed

Breaking Dawn NR AI2 560x350 Nikki Reed Visits American Idol! nikki reed
Källa

Robert Pattinson gästar Jay Leno

Tv Shows | 2011-03-20 | 08:41:52 Kommentera här :) » 0 st

Igår gästade Robert The Tonight Show with Jay Leno, igår la jag upp två sneak peaks från programmet men här kommer hela! :) Själv älskar jag när Twilight stjärnorna är med på olika talk shows, de är väldigt roliga och bjuder på sig själva. En bra start på morgonen tycker jag, så enjoy och kolla på videosarna under :)

Källa

Peter Facinelli Can't Hardly Wait

Kommande Filmer | 2011-03-19 | 20:13:00 Kommentera här :) » 0 st

Hittade nyss en ny bild och en trailer för en film Peter Facinelli var med i år 2000. För att vara exakt var han 27 år när filmen Can't hardly wait kom ut :) Såhär står det om handlingen:
.
Its high school graduation, and like all seniors they want to party. So 500 high school seniors look forward to a party, while in the meantime a boy wants to get a girl he’s loved for years that just broke up with her boyfriend and one head-case that wants revenge on a lifelong bully. So the party comes, things develop. People have sex, drink, and go along with most of the guidelines of a high school graduation party.

Källa

Robert Pattinson Mtv 30 minuters intervju!

Intervjuer & Artiklar | 2011-03-19 | 19:05:44 Kommentera här :) » 0 st

Nu har Mtv's 30 minuters intervju med Robert Pattinson kommit ut! :D Han svarar på frågor från fansen i 30 minuter och gissa om det är många frågor. Först presenterar han det nya klippet från Water for Elephants :D

Källa

Nurse Jackie Peter Facinelli Promo

Events & Promotions | 2011-03-19 | 17:24:00 Kommentera här :) » 1 st

Peter Facinelli (Charlisle) är med i Showtimes Tv-serie Nurse Jackie starring. Det har kommit ut lite nya promo bilder för den tredje säsongen :) Härliga bilder, har inte själv sett serien. Har ni sett den?

Källa

Breaking Dawn bröllopet filmas i april

Breaking Dawn | 2011-03-19 | 15:48:00 Kommentera här :) » 0 st

Enligt Mtv.com ska Bröllopsscenerna i Breaking Dawn part 1 filmas i april vilket betyder att de är bland de sista scenerna som ska filmas. Kan ni tänka er att inspelningen av filmerna snart är slut? Jag tycker att det känns konstigt :(

Här kommer ett utdrag från Mtvs artikel: With only four weeks left of filming for “The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part I,” one of the key scenes left to be shot is the wedding scene between Edward and Bella. Now comes word that the scene will be shot during the first week of April in Vancouver.

The news was revealed by Gil Birmingham, who plays Billy Black, during a chat at a “Twilight Saga” fan convention in Nashville over the weekend, according toAceShowbiz.com. Filming for “Breaking Dawn” is scheduled to wrap in mid-April, making the wedding scene one of the last in the film’s production.

Källa


Adele om Robert Pattinson

Intervjuer & Artiklar | 2011-03-19 | 14:21:00 Kommentera här :) » 0 st

En artist som jag har lyssnat på ganska länge är Adele, hon är helt fantastisk och hennes röst är amazing! Nu har hon börjat slå igenom rejält och i denna intervjun med Mtv pratade hon bland annat om Robert Pattinson :) Ett tips lyssna på hennes låtar, de är riktigt bra.

Adele |Adele Lyrics |Adele Music |Adele Unplugged, Källa

12 hemligheter från Ashley Greene

Intervjuer & Artiklar | 2011-03-19 | 13:04:00 Kommentera här :) » 0 st

Hittade en artikel från Life Style med 12 hemligheter från Ashley Greene, jag översatte de 12 hemligheterna eftersom att bilden kanske var lite för liten för att se vad det stod.
.
1.När jag ar liten ville jag växa upp och bli en... advokat.
2.När jag klär mig...Jag gilar att ha min outfit ganska enkel och sedan ta på accessoarer för att göra det mer personligt. Jag gillar väskor eller en stor caktail ring.
3.En modesak jag inte kan leva utan... Ett par fina pumps. Det passar till allt.
4.Mitt bästa hårtrick...(Stylist) Ted Gibson. Han är mitt hemliga vapen.
5.Den stjärna du helst skulle vilja jobba med...Robert Downey Jr, han är så talangfull och jag skulle ge min högra arm för att få vara med i en film tillsammans med honom!
6.Min mode inspiration får jag från...Audrey Hepburn.
7.Min varje dag hud produkt är...Mark Calming Effect Comforting Milk Cleanser. Det är en mjuk och återfuktande ansiktstvätt. Ibland mixar jag den med Mark's Go With the Grain Exfoliating Beads för att få en mild ansikts scrubb.
8.Mitt bästa skönhetstips...Less is more.Mascara och läppglans.
9.En snygg stjärna jag älskar...Gwyneth Paltrow
10.Min alla tiders snyggaste outfit...Det står mellan den långa kl'nningen från Prabal Gurung som jag hade på New Moon premiären eller silver klänningen från L'Wren Scottsom jag hade på Eclipse premiären i London.
11.Min stil sammanfattad i tre ord...Ständigt föränderlig, klassisk, bekväm
12.My guilty pleasure is...En designer handväska

Källa

Robert Pattinson Jay Leno on The Tonight Show

Tv Shows | 2011-03-19 | 11:35:00 Kommentera här :) » 0 st

Här kommer en liten förhandstitt på Jay Leno on The Tonight Show där Robert Pattinson är med. Hela programmet kommer sändas ikväll i Usa, vi får hålla tummarna på att det kommer ut så vi med kan se det :)

Källa

NYTT Water for Elephants klipp

Kommande Filmer | 2011-03-19 | 09:54:58 Kommentera här :) » 0 st

Det har kommit ut ett helt nytt klipp från Robert Pattinsons film Water for Elephants, det visades under hans intervju med Mtv. Klippet är mellan Robert och Reese :)

Källa

Movie Trailers - Movies Blog

Robert Pattinson & Kristen Stewart med fans

Gossip & Rumours | 2011-03-19 | 09:04:00 Kommentera här :) » 0 st

God morgon alla :)
Nu har jag fått sova ut lite och idag  blir det lite slapp och läxor. Vi hann se 14filmer de tre dagarna vi var i Malmö och vi såg bland annat svenka, finska, australiensiska, polska, amerikanska och en iransk film. Vi får ta lite catch up på Twilight fronten fär jag kunde ju inte uppdatera så mycket.
.
Jag tycker att vi tar och börjar med en gullig fan bild på Robert och Kristen (hon står lite skymd bakom Robert). De lyckliga fansen träffade dem när de skulle se Red Riding Hood :)

Källa

The Runaways-Recension

Filmrecensioner | 2011-03-18 | 21:10:00 Kommentera här :) » 0 st

Snart sätter jag mig på tåget hem igen och det har varit tre roliga dagar men lite trött är man allt :) Det blir ett till filmtips och denna ågngen blir det The Runaways.

.

Orginaltitel: The Runaways

Regissör: Floria Sigismondi

Utgivningsår: 2010

Genre: Drama/Musik

Längd: 1timme 46 min

Skådespelare: Kristen Stewart som Joan Jett & Dakota Fanning som Cherrie Currie

 

Handling:

The Runaways är en film baserad på sångerskan Cherrie Curries bok 'Neon Angel' och det är en reflektion på hennes erfarenheter av att va en rockstjärna. The Runaways är det revolterande tjej rockbandet under 70-talet och en av deras stora låtar är Cherrie Bomb. Joan Jett är fast bestämd på att bilda ett rockband med bara tjejer och Cherrie Currie är den med utseendet som bandet behöver. Deras karriär tar fart men den kantas av press och droger. Bandet drabbas av kollapser, slitningar och uppbrott och tjejerna är bara i 15-16 års åldern.

 

Vad tycker jag?

Jag tycker att detta var en mycket intressant film och jag tror att den speglar verkligheten ganska bra. Att stå upp mot alla band med tuffa killar på den tiden kan inte ha varit det lättaste. Kristen Stewart och Dakota Fanning spelar sina roller mycket väl tycker jag och jag blir imponerad av dem. Hanlingen är riktigt stark och bitvis väldigt hemsk när man inser vilket liv de levde bland missbruk och den hårda pressen. En film värd att se om  man gillar skådespelerskorna eller rockhistorien.

Av mig får The Runaways 8.5/10  

 

Källa & Källa

Remember Me-Recension

Filmrecensioner | 2011-03-17 | 21:06:00 Kommentera här :) » 0 st

Tänkte att ni skulle få en filmrecension nu på torsdagen också, många av er kanske redan har sett denna filmen men har ni inte gjort det se den! :)

.

Orginaltitel: Remeber Me

Regissör: Allen Coulter

Utgivningsår: 2010

Genre: Drama/Romantik

Längd: 100min

Skådespelare: Robert Pattinson (Tyler), Emelie de Ravin (Ally), Lena Olin, Pierce Brosnan, Chris Cooper

 

Handling:

Det är ett romantiskt drama som utspelar sig i NYC under sommaren 2001 och i huvudrollen ser vi Robert Pattinson som Tyler en ung och rebellisk man som möter Ally. Tyler har det tufft med sin familj men med hjälp av Ally inspireras han och han hittar meningen med sitt liv. De båda blir kära men när det ser ut som allt är bra dyker hemligheter upp som sätter kärleken på prov.

 

Vad tycker jag?

Jag vet knappt vad jag ska börja! Måste säga att detta var en riktigt bra film och detta visar alla att Robert är en mycket duktig skådespelare. Detta var en film som är värd att se men var berädda på att ni kommer att fälla tårar, jag brukar kunna hålla inne dem men det gick inte i denna filmen. Remember Me är nu en av mina många favoritfilmer och alla spelade jättebra i filmen och handlingen var stark! Filmen har ett fint budskap och det är att man ska ta till vara på varje dag man har :)

Av mig får Remember Me  9.5/ 10

 

 

Källa

Water for Elephants Soundtrack

Kommande Filmer | 2011-03-17 | 17:35:00 Kommentera här :) » 0 st

Nu har listan på de oficiella låtarna till Water for Elephants kommit ut. I USA kommer man att kunna köpa soundtracket till filmen den 19 april men här i Sverige finns det inget datum ännu. Men det går att förbeställa om du klickar här.
.
1. Did I Miss It?
2. The Circus Sets Up
3. Circus Fantasy
4. Jacob Sees Marlena
5. Button Up Your Overcoat (excerpt)-Ruth Etting, performer
6. Prosze, Rosie, dac noge
7. Rosie
8. Speakeasy Kiss
9. I’m Confessin’ (That I Love You)-James Newton Howard, performer
10. Barabra’s Tent
11. Jacob Returns
12. Don’t Tell Him What Happened To Me-James Newton Howard, performer
13. Shooting Star
14. The Job Is Yours
15. Need A Little Sugar In My Bowl (Album Version)-Bessie Smith, performer
16. Stomp Time Blues-Jasper Taylor & His State Street Boys
17. I Can See Straight Through You
18. Sanctuary
19. Baptism / Jacob & Rosie
20. The Stampede / I’m Coming Home

Källa

Michael Sheen Beautiful Boy

Kommande Filmer | 2011-03-17 | 14:32:00 Kommentera här :) » 0 st

Många av Twilight stjärnorna har andra projekt och filmer de jobbar på, Michael Sheen är med i en ny film som heter Beautiful Boy och nu har en trailer kommit ut. Den kommer här under :)
Källa

Red Riding Hood vs Twilight

Twilight | 2011-03-17 | 06:52:00 Kommentera här :) » 0 st

God morgon!
Nu har vi fått en god natss sömn och ska snart bege oss till Mc Donanlds för att äta frukost (inte hamburgare ;)). Om drygt en månad har Catherine Hardwickes nya film Red Riding Hood biopremiär i Sverige och jag längtar mycket efter att få se den.
.
Clevver tv har ett klipp där de jämför Red Riding Hood med Twilight, älskar deras klipp :)

Källa

The Yellow Handkerchief-Recension

Filmrecensioner | 2011-03-16 | 20:04:00 Kommentera här :) » 0 st

Eftersom jag är iväg och roar mig med film så tänkte jag bjuda på en recension! Det blir på Kristens film The Yellow Handkerchief.

.

Orgnialtital: The Yellow Handkerchief

Regissör: Udayan Prasad

Utgivningsår: 2008

Genre: Drama/Romantik

Längd: 102min

Produktions land: USA

Skådespelare: Kristen Stewart (Martine), William Hunt (Brett), Maria Bello (May), Eddie Redmayne (Gordy).

Var kan jag köpa den? Den finns att bevaka på Discshop.se

.

Handling:

Filmen handlar om tre personer som aldrig tidigare har träffat varandra, Martine en 15årig tjej, Gordon en pinsam ung man och Brett som precis har blivit utsläppt från fängelset. Martine bestämmer sig för att åka med Grodon och lite senare träffar de på Brett, Martine är inte blyg och frågar om han vill följa med. Det slutar med att tre främlingar gör en bilresa genom Lousiana och de lär känna varandra genom deras känslor av ensamhet.

 

Vad tyckte jag?

Det är en ganska djup film och man får möta en man där nästan allt gått fel och Kristens karaktär som blint litar på honom. Detta var en intressant film tyckte jag, man får saker att fundera på, ta till vara på det man har. Kristen är super i rollen och hon visar ännu en gång upp att hon är en fantastisk skådespelerska men jag måste också säga att de andra skådespelarna i filmen är som gjorda för sina roller! Filmen har sin egen charm och jag kom på mig själv med att bli bland tycka synd om karaktärerna och ibland log jag för mig själv.

 

Av mig får The Yellow Handkerchief 7/10

Här kommer trailer och bilder.

 

KällaKälla

Christian Serratos & Kiowa Gordon Zooey Magazine

Photo Shoots | 2011-03-16 | 14:44:00 Kommentera här :) » 0 st

Nu har vi sett 3 filmer och har en sen lunch innan vi sätter oss på biografen igen :) Får väll ta lite onyttig snabbmat eller nåt sånt. Hittade två mycket fina bilder på Kiowa Gordon och Christian Serratos. Bilderna kommer från Zooey Magazine.

Källa

Robert Pattinson & Reese Witherspoon intervju!

Kommande Filmer | 2011-03-16 | 09:08:00 Kommentera här :) » 1 st

Här kommer Entertainment Tonight’s och en behind the scenes intervju med Robertt Pattinson och Reese Witherspoon från inspelningen av Water for Elephants! Gillar sånna här intervjuer, de är roliga och de pratar så snällt om varandra ^^ Gillar kommentaren från Reese om att Robert ibland var ute i Outerspace so please come backe here again we got a scene to shoot :)

Källa

Oscarsgalans Twilight fiasko?

Galor | 2011-03-16 | 07:28:00 Kommentera här :) » 0 st

God morgon på er :)
Idag ska jag åka till Malmö för att vara med på BUFF (Barn och Ungdomfilmfestival), jag kommer att vara där i tre dagar och kommer alltså hem på fredag kväll/natt. Så jag gissar att mina ögon kommer vara fyrkantiga när jag kommer hem. Men var inte oroliga jag ska försöka att blogga när jag är nere i Malmö också ;)
.
I februari hölls den årliga Oscarsgalan och det gick ut med att de skulle ha något speciellt för alla Twilight fansen. Tyvärr blev det en stor flopp, eller vad tycker ni om klippet som visades på Oscarsgalan?

Källa

Grattis Kellan Lutz

Twilight Biografier | 2011-03-15 | 20:11:51 Kommentera här :) » 0 st

Avslutar kvällen med att säga grattis till vår Kellan Lutz (Emmett), han fyller 26 år idag! Bilden passar väll bra in med en stor tårta :)

Bk

Off the map

Tv Shows | 2011-03-15 | 19:54:00 Kommentera här :) » 0 st

Den 16e mars är det premiär för en ny tv-serie som heter Off the map och i den kan vi se Rachelle Lefevre som spelade Victoria i Twilight. Tv-serien är skapad av producenterna bakom Grey's Anatomy.

Beskrivning av kanal5.se: I Off the Map följer vi ett läkarteam i Sydamerikas djungel där kliniska operationsrum och välfyllda medicinförråd är utbytta mot enklare förhållanden - men där privata känslor i kombination med stort hjälpbehov fortsätter skapa stor dramatik.

Off the Map visas på Kanal 5 imorgon (onsdag 16/3) kl. 21:55.

rachelle lefevre TVC003 20110309 023402 560x363 New Stills Of Rachelle Lefevre From Off The Map

Källa

Eclipse slår rekord första kvällen!

Eclipse | 2011-03-15 | 18:25:37 Kommentera här :) » 0 st

Eclipse har slagit rekord efter första natten, japp kan ni tänka er :D Enligt Gossip Cop har Eclipse dragit $30miljoner på midnattsvisningarna! Såhär skriver de-

.

It was a total Eclipse from the start. The blockbuster third installment of The Twilight Saga opened to a staggering $30 million on its first night/morning in North America. It surpasses the previous midnight record holder, which was New Moon at $26.3 million. The last film in the series, New Moon, earned $72.7 million on November 20, 2009 to set the all-time opening day record.

Källa

 

Twilight Casten Evolution!

New Moon | 2011-03-15 | 18:11:55 Kommentera här :) » 0 st

Hittade en jätte bra "karta" över karaktärernas förvadling mellan filmerna, de har ändrat sig en hel del. Vill ni se bilden i större format klicka då här!

.

Närjag ser bilderna så tänker jag såhär, de ser bäst ut i:

Edward – Eclipse              Bella – New Moon
Taylor – New Moon          Carlisle – New Moon
Esme – New Moon            Emmett – Twilight
Rosalie – Eclipse             Alice – Twilight
Jasper – Twilight            Victoria – New Moon

 

:D

Källa

Kellan Lutz WonderCon Immortals

Kommande Filmer | 2011-03-15 | 17:33:00 Kommentera här :) » 0 st

De fans som ska delta på WonderCon i San fransisco den 1-3april kommer att få se den första titten på Kellan Lutz nya film Immortals.
.
Översatt av mig:Breaking Dawn KL IMMORTALS 280x186 Kellan Lutz To Attend WonderCon To Promote Immortals kellan lutz

De som kommer vara på WonderCon kommer att få den första titten på regissören Tarsem Singh’s grekiska guda äventyr Immortals. På plats kommer också några från casten att finnas- den mest uppmärksammade är Henry Cavill, från den kommande Superman.

Heat Vision rapporterar också att under visningen den 2a april kommer skådespelarna Luke Evans, Kellan Lutz och Isabel Lucas, Singh och producenterna Gianni Nunnari och Mark Canton finnas på plats. Immortals, har också stjärnor som Stephen Dorff, Freida Pinto, John Hurt och Mickey Rourke,  filmen har premiär i 3D den 11 november 2011.

Filmens handling också översatt:

I Immortals, leder den hänsynslöse kungen Hyperion (Rourke) sin blodtörstiga armé på ett mördarstråt via Grekland för att hitta ett dödligt vapen som kommer att förgöra mänskligheten. En människa som heter Theseus (Cavill) blir utvald av Zeus och han måste leda kampen mot Hyperion och hans onda armé med mänsklighetens och Gudarnas öde på spel.

Låter spännande tycker jag! Ser fram emot en trailer, Sofie

Källa

Anna Kendrick Photo Shoot Glamour UK

Photo Shoots | 2011-03-15 | 14:02:00 Kommentera här :) » 0 st

Här kommer en massa fina bilder på Anna Kendrick från hennes photo shoot med Glamour UK. Riktigt fina bilder på Anna, de känns så spontana och härliga :)

 

Edward, Bella & Jacobs kläder Breaking Dawn

Breaking Dawn | 2011-03-15 | 12:35:00 Kommentera här :) » 0 st

The Official Twilight Convention har visat hur upp kostymer från Breaking Dawn och på bilden under kan vi se  Edward, Bellas och Jacobs kläder. Ser snyggt ut tyker jag, kan det vara Bellas vampyr outfit?
Det jag längtar mest fetre att få se i klädväg måste vara hennes underbara klänning, jag tror att ni alla vet vilken klänning jag pratar om :)

Källa

Cmeron Bright Breaking Dawn Fight Scene

Intervjuer & Artiklar | 2011-03-15 | 09:42:00 Kommentera här :) » 0 st

HollywoodLife.com hann intervjua Cameron Bright (Alec)när han var på 31st Annual Genie Awards den 10e mars. Han pratar om den stora fight scenen i Breaking Dawn, kommer ni ihåg den? Han berättar att de höll på att spela in den i en och en halv månad, om de har lagt ner så mycket tid på en scen tror jag att den blir riktigt bra!

De pratar ockås lite om Robert Pattinson, Kristen Stewart och Taylor Lautner :)

Källa

Bryce Dallas Howard Kate Spade kampanjen

Breaking Dawn | 2011-03-15 | 06:35:00 Kommentera här :) » 0 st

God morgon!

Tycker att vi börjar morgonen med en liten video från Bryce Dallas Howards kampanj för Kate Spade. Tycker den är så söt och jag gillade den stora reklam kampanjen som hängde på en husvägg i Soho! Missade ni den klicka här.

Källa

Breaking Dawn shooting in heaven...

Twitter Meddelanden | 2011-03-14 | 20:31:43 Kommentera här :) » 0 st

Go kväll på er :)
Jag är mycket nyfiken på hur scenerna i Breaking Dawn kommer att se ut, vi har ju redan fått lite sneak peaks från Isle Esme mm. Nu har Judi Shekoni som ska spela Zafrina twittrat en bild från inspelningen av Breaking Dawn. Till bilden skrev hon "We are shooting in heaven I think…"
.
Ja visst ser det ut som himlen? /Sofie :)

Breaking Dawn Judi set pic Breaking Dawn Filming News: Judi Shekoni Tweets A picture From The Breaking Dawn Set! breaking dawn

Källa

Anna Kendrick Glamour Magazine Photo Shoot

Photo Shoots | 2011-03-14 | 17:09:00 Kommentera här :) » 2 st

Hittade två videos från Anna Kendricks photo shoot med Glamour Magazine. Hon är otroligt vacker och jag hoppas att vi kommer få se mycket mer av henne. Längtar efter att få se alla bilser från detta photo shootet :)

Källa

Jodelle Ferland Katniss i Hunger Games?

Kommande Filmer | 2011-03-14 | 14:34:00 Kommentera här :) » 0 st

Move Mazzupial har en exklusiv intervju med Jodelle Ferland som spelade Bree Tanner i Eclipse. Intervjun handlar om rollen som Katniss för den nya filmen Hunger Games.
.
Jag översatte intervjun-

Movie Mazzupial: Jag tittade på dina bilder och tänkte 'hon skulle kunna vara en mycket bra Katniss Everdeen' och sedan hörde jag att du var intresserad av rollen, är det sant? Har du provspelat för rollen?

Jodelle Ferland: Varje förnuftig 16årig tjej skulle vara intresserad av rolllen som Katniss, men vi får se. Det skulle göra mitt liv (komplett) om jag fick rollen. Jag älskar böckerna. Jag är en stor läsare och jag läser nästan allt och de här böckern avar fantastiska. Så att få rollen hade varit fantastiskt. Jag tror fortfarande att det är audition för rollen och de kan gå älsdre eller yngre men jag håller tummarna. OM jag inte får rollen som Katniss finns det stor chans att jag kan få rollen som en av de andra deltagarna eller något sådant.

MM: Ja, om det inte blir Katniss så skulle du kunna spela en av de andra karaktärerna. 

JF: Ja precis.

MM: Så om du har provspelat... då måste du ha läst lite av manuset? Snälla säg att manuset är trogen boken. Som ett fan, är du glav över hur det kommer bli?

JF: Jag vill helst inte prata för mycket specifikt om filmen, men jag är spänd på att se hur det går och jag hoppas att de gör ett bra jobb. Men det tror jag att de kommer.

MM: Okej, behåll dina hemligheter. Katniss är verkligen en mycket unik karaktär. Vad är det om gör dig hungrig på denna rollen?


JF: Det skulle vara en sådan fantastisk roll. Katniss är en av mina favorit karaktärer ur allaböcker jag har läst, hon är stark och självständig. Hon är en förebild för människor. I en värld där alla gör vad som helst för att överleva så är hon den enda som står upp för vad som är rätt.

Vad tror ni om Jodell som Katniss? Har ni läst böckerna? Jag har läst första boken men har ändå lite svårt att se Jodelle i den rollen, men visst efter lite funderande hade hon kanske passat bra i rollen :)

Källa

Ny bild Robert Pattinson WFE

Kommande Filmer | 2011-03-14 | 11:30:00 Kommentera här :) » 0 st

Det har kommit ut en ny bild på Robert Pattinson från hans nya film Water for ELephants som har premiär i Sverige den 15e april 2011. Jag längtar riktigt mycket efter att få se filmen!

 

Breaking Dawn wferob 560x389 New Water For Elephants Still Of Robert Pattinson! robert pattinson

Källa

Bryce Dallas Howard Kate Spade

Photo Shoots | 2011-03-14 | 08:01:00 Kommentera här :) » 0 st

God morgon på er!
Som ni kanske har märkt har bloggen varit under lite fixning, men nu så är det klart. Bloggen har flyttats från mytwilight.bloggagratis.se och det är fortfarande jag Sofie (Bellz) som skriver :)
.
Jag tycker att vi börjar morgonen med en bild på Bryce Dallas Howard som är med i en kampanj för Kate Spade och reklamen hänger på ett hus i Soho. Kate Spade är ett klädmärke :)
/Sofie

Källa

Breaking Dawn inspelningen uppskjuten pga Tsunami

Twitter Meddelanden | 2011-03-11 | 13:04:00 Kommentera här :) » 0 st

Som ni alla et drabbades Japan i fredags av en gigantisk tsunami, detta drabbade inte bara Japan. Breakig Dawn filmningen fick skjutas upp och hela casten fick förflytta sig i säkerhet och Summit meddelande att alla mådde bra :) Tinsel Korey passade på att twittra lite.
.
Breaking Dawn tinsel korey tsunami tweet 1 560x348 Breaking Dawn Cast Evacuated and Filming Delayed as Safety Precaution for Tsunamis Due to Earthquake in Japan breaking dawn newsBreaking Dawn tinsel korey tsunami tweet 2 560x347 Breaking Dawn Cast Evacuated and Filming Delayed as Safety Precaution for Tsunamis Due to Earthquake in Japan breaking dawn news

Jag tycker att vi tar och tänker en extra stund på alla dem som har drabbats av denna hemska katastrof, alla som miste sina liv, hem, vänner och släktingar.
Källa

Nikki Reed på premiären av Red Riding Hood

Kommande Filmer | 2011-03-08 | 17:59:00 Kommentera här :) » 0 st

En film som jag länge har velat se är Red Riding Hood av Catherine Hardwicke! Den vackra Nikki Reed (Rosalie) var på premiären av filmen på Grauman’s Chinese Theatre i Hollywood, California den 7e mars. HOn såg verkligen strålande ut och nu längtar jag till filmen kommer till Sverige!

Breaking Dawn Nikki+Reed+Premiere+Warner+Bros+Pictures+Red+aT2Fx4ionjll Nikki Reed At The Red Riding Hood Premiere nikki reed

Källa

Tinsel Korey inför Breaking Dawn

Breaking Dawn | 2011-03-05 | 09:53:00 Kommentera här :) » 0 st

En bild på Tinsel Korey (Emily), det står att de fixar henne inför Breking Dawn. Se slimigt ut, undra vad det blåa är för något? Kan det vara till flashbacken de ska göra då hon inte hade ett ärr?

Breaking Dawn 252194340 560x420 Breaking Dawn Filming News: New Picture Of Tinsel Korey In Studios Make Up! breaking dawn filming news

Källa

Water for Elephants Trailer 2!

Breaking Dawn | 2011-03-04 | 17:50:00 Kommentera här :) » 0 st

JA! En ny trailer för Water for Elephants kom precis ut, fantastiskt! :) Vill se den ännu mer nu.

Källa

Robert Pattinson Vanity Fair Cover

Tidningar & Covers | 2011-03-01 | 07:46:00 Kommentera här :) » 0 st

Robert Pattinson är på omslaget för april numret av Vanity Fair.  Tidningen kommer ut den 3mars och jag gissar på att det kommer säljas många nummer av den här tidningen! VF tar riktigt fina bilder och det här lär inte vara ett undantag :)

Källa

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!